Electrolux ERW0673AOA, vitrină de vinuri cu rafturi din lemn

Vă place vinul? Atunci avem nevoie de un aparat care să-l păstreze la temperatură constantă, iar o vitrină ca cea de jos ar fi ideală. Electrolux ERW0673AOA este vitrina prezentată și față de altele, are o capacitate de 18 sticle (trei pe raft) și se poate vedea din imaginea de prezentare. Arată bine pe negru și cu mâner argintiu, iar pentru ușă a fost folosit sticlă neagră. Acest brand oferă și alte vitrine (mai mari sau mici), dacă aveți nevoi diferite. Există și una cu capacitate de 46 de sticle care poate fi mai atractivă, dacă e să luăm în calcul prețul.

Pentru a păstra vinul în condiții optime este nevoie de un aparat special, iar cel de jos face față cu brio. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul de 56 litri nu este atât de relevant cât timp pe noi ne interesează numărul de sticle care încap la interior. Clasa de eficiență energetică este bună, clar , este loc de mai bine (are doar G).

Păreri pro și contra

Aceste aparate nu au cea mai bună eficiență energetică, însă este de înțeles pentru că are o ușă transparentă și sticla nu este cel mai bun izolator. Oricum vorbim de un consum anual de numai 140 kWh și aparatul este folosit doar când aveți vin în el. Poate că nu este cel mai accesibil parat, însă mulți au apreciat capacitatea, calitatea și designul elegant. Îmi plac rafturile realizate din lemn, sunt rezistente și oferă o stabilitate bună sticlelor. Conform schiței oferite, acesta poate fi montat chiar sub blatul din bucătărie deoarece are o înălțime de 82 cm. Ținând cont că lățimea este de numai 29 cm, nu va ocupa mult spațiu și vinul va fi aproape de voi. Este echipat cu un sistem anti-vibrații pentru a proteja vinul, vibrații care pot să apară de la compresor.

Electrolux ERW0673AOA are un panou de control plăcut cu o interfață destul de simplă. Iluminarea interioară este acceptabilă pentru o vitrină însă e loc de mai bine. Are picioare ajustabile și este destul e ușor (28 kg), deci instalarea nu va fi o problemă.

Te-ar mai putea interesa