Electrolux EOF6P76X2, păreri cuptor clasa A+

Cuptorul Electrolux EOF6P76X2 nu doar că e unul premium, dar are și un excelent raport între preț și dotări. Evident că e unul incorporabil cu o capacitate mare și cu eficiență A+.

Aparatul din gama SurroundCook 600 are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model echipat cu autocurățare pirolitică, funcție grill, gătire MultiLevel și alte lucruri utile.
Din poza alăturată se poate observa că e un model de culoare gri cu negru. Producătorul precizează e fabricat din inox.

Păreri pro și contra

Cuptorul poate găti pe mai multe nivele la fel de calitativ prin intermediul funcției Multilevel Cooking.
Întreținerea e una fără bătăi de cap deoarece e vorba despre curățare pirolitică. Adică cuptorul este încălzit la o temperatură foarte ridicată așa încât grăsimea să fie transformată în cenușă. Mai apoi trebuie să ștergeți interiorul cu o lavetă.
Comandarea aparatului se face de la panoul de comandă. Este vorba despre unul modern cu butoane tactile.
Gătirea e una uniformă datorită faptului că are un sistem numit Even Cooking. În acest fel nu trebuie să mai pierdeți timpul cu întoarcerea preparatului sau alte sarcini inutile.
Nu doar capacitatea cuptorului e una mare, ci și cea a tăvii de copt. Este vorba despre o tavă XL care te ajută să mai mult în același timp. Despre capacitatea aparatului trebuie să scriu că e vorba despre 72 litri.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună întrucât are garanție de 5 ani și e realizat din materiale de foarte bună calitate. Pentru a beneficia de garanția 5 ani trebuie să înregistrați produsul pe pagina producătorului. Iar, referitor la materialele din care e fabricat aparatul trebuie să scriu că e vorba despre inox.

Din păcate nu are sondă și nici nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. Dacă vreți un astfel de model atunci vă recomand Electrolux KOAAS31WX.

Per ansamblu, cuptorul EOF6P76X2 e pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie modernă cu aparatură încorporabilă. Nu știu dacă mai trebuie să precizez faptul că acest producător e pe locul 2 la nivel mondial, lucru care ne arată că beneficiem de un produs de calitate.

Te-ar mai putea interesa