Electrolux EOF5C50V, cuptor incorporabil electric cu sticlă albă

Un cuptor incorporabil cu un design mai deosebit este unul cu sticlă albă, pentru cele mai multe sunt pe inox sau cu sticlă neagră. Nu mă refer la ușa care este din sticlă la toate, ci la întregul front al aparatului. Electrolux EOF5C50V este un astfel de cuptor electric și se vede din imagine de prezentare că este complet negru, astfel că timerul digital iasă ușor în evidență chiar dacă este mic. Cu siguranță nu se dresează oricui pentru că aveți nevoie de un mobilier tot pe alb sau o combinație de culori apropiată de cea a cuptorului. Nu este o regulă ca aparatele să fie pe aceeași culoare cu mobilierul, dar puteți alege o plită tot altă și sunt soluții atât electrice, cât și pe gaz.

De multe ori culoarea nu joacă un rol atât de important, ci mai degrabă materialele folosite și dotările integrate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt multe de menționat că doar nu vorbim de un cuptor electric clasic, ci de unul multifuncțional și performant:

  • Sunt incluse câteva accesorii cu care ați fost obișnuiți în trecut, însă suportul telescopic (prezent și pe Bosch HBA554ES0) pentru tavă este ceva diferit și ușurează scoaterea tăvii indiferent cât de grea este (cu acel preparat).
  • Clasa energetică rămâne neschimbată, dar nu aceasta este importantă, ci mai degrabă puterea sa și temperatura maximă (2,78 kWh, respectiv, 275 grade C).
  • Funcția de autocurățare nu lipsește nici la acesta fiind una de tip catalitică (grăsimile sunt absorbite de stratul special de pe pereți, iar la temperaturi ridicate sunt carbonizate).
  • Funcția Pizza este prezentă la tot mai multe și vă ușurează gătitul în bucătărie deoarece nu trebuie să găsiți setările necesare pentru cele mai bune rezultate, ci există o singură opțiune. Mai sunt și alte funcții importante care sunt necesare pentru anumite preparate: Turbo, ventilare, coacere etc. La aceste se adaugă și alte funcții, cum este cea de iluminare, butoanele retractabile și timerul electronic.

Concluzie

Electrolux EOF5C50V dorește să impresioneze și nici nu se putea altfel, deoarece este un cuptor puțin mai scump decât majoritatea modelelor disponibile. Depinde și ce branduri vă plac, însă merită să încercați unul diferit dacă vreți și calitate.

Te-ar mai putea interesa