Bosch HBA554ES0, cuptor incorporabil cu suport telescopic

Cuptoarele incorporabile mai noi oferă caracteristici mai bune și un panou de control puțin mai modern. Se creează impresia că avem un control electronic mai diferit datorită zonei negre mai mari din jurul timerului, însă este relativ același. Bosch HBA554ES0 are aceleași două butoane rotative ca restul cuptoarelor, adică cele pentru modurile de încălzire și pentru setarea temperaturii dorite. Am pus imaginea de jos pentru a vă face o idee, însă nu toate dotările reiese dintr-o imagine.

Pentru o instalare ca la carte, vă sunt date dimensiunile aparatului și spațiul necesare pentru racordare. Oricum, dimensiunile cuptoarelor sunt cam același doar interiorul este gândit diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt multe motive pentru care merită ales, însă e loc de mai bine pentru că pot fi cuptoare chiar și cu dotări diferite de la alte branduri. Depinde și ce considerați important ori util, poate că cel de sus vă oferă exact ce aveți nevoie.

  • Are un design clasic după cum spuneam mai sus, doar timerul digital este mai bine evidențiat. Puteți seta cât să dureze un anumit program.
  • Sunt prezente numeroase funcții de gătit și pe panou de control sunt doar pictogramele, în manual fiind mai bine explicate.
  • Vine cu sistem de Convecție 3D, astfel că puteți pune preparate mai multe niveluri, deoarece încălzirea este uniformă și puternică.
  • Sistemul de autocurățare este prezent și la acest cuptor și poartă denumirea de EcoClean Direct (cu ajutorul pereților laterali și cel posterior). Acesta nu presupune un consum de nergie suplimentar, astfel că întreținerea va fi destul de ușoară. Îl vedem și pe modelul de la același brand – Bosch HBF153EB0.
  • Șinele telescopice sunt prezente doar pe un nivel astfel că pe acela se pot pune tăvi cu preparate mai grele sau vreți să le scoateți mai ușor.

Concluzie

Bosch HBA554ES0 este un aparat care impresionează la multe capitole și nu aș putea să spune că-i lipsește ceva, însă sunt serii care oferă mai mult pentru un buget mai mare. Evident că fiecare dintre voi aveți un buget limită și poate că vă gândiți să achiziționați și o plită împreună cu acesta, de aceea nu puteți alege chiar cel mai performant cuptor. Sunt soluții de finanțare pentru cei dispuși să plătească rate lunare.

Te-ar mai putea interesa