Electrolux EOB8S39WZ review

Un nou cuptor încorporabil cu wi-fi e acest Electrolux EOB8S39WZ și pe lângă această facilitate are și altele care-l fac unul numai bun pentru persoanele care vor să gătească la un alt nivel. Pe piață au fost lansate și alte modele similare (precum acest AEG; AEG aparține tot de Electrolux), acesta diferențiindu-se prin faptul că e complet negru.

Cuptorul e unul care vine cu o capacitate de 70 litri, iar consumul energetic e unul redus de 1,09 kWh per ciclul. Din această cauză îi este atribuită clasa A++ de eficiență energetică.
Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine.

Cuptorul EOB8S39WZ de la Electrolux se evidențiază prin o mulțime de lucruri utile, iar cele mai importante ar fi Steamify, senzorul, că e smart și că e ușor de comandat.
Steamify e o funcție care presupune că aparatul va găti perfect utilizând aburul.
Spre deosebire de modele non smart, acesta poate fi controlat de pe aplicația My Electrolux Kitchen. Acest lucru presupune că poate fi comandat de la distanță de pe un telefon cu aplicație anterioară preinstalată.
Dacă doriți să gătiți precis atunci trebuie știut că aparatul are senzor de gătire care permite monitorizarea temperaturii din interiorul aparatului.
Comandarea se face și clasic pe panoul de comandă care vine cu afișaj EXCite Touch.
Un alt avantaj care trebuie subliniat e că aparatul are garanție 5 ani dacă-l înregistrați pe site-ul producătorului.

Aparatul are și unele dezavantaje precum faptul că are un preț ușor mare și că nu e echipat cu rotisor.

Recomand acest electrocasnic incorporabil celora care vor un aparat cu ajutorul căruia să gătească la un nivel profi. Probabil că foarte apreciat va fi apreciat modul de gătire cu abur și acel senzor de gătire.
În privința controlării de pe telefon am rezerve la cât ar fi de util.

Te-ar mai putea interesa