Electrolux EOD3H50TX, cuptor electric care se incorporează

Cuptorul incorporabil este un model electric ca multe altele și nici nu prea se mai produc variante pe gaz deoarece nu oferă avantaje superioare, plus că au prețuri similare. În ultimii ani, prețurile cuptoarelor au scăzut destul de mult sau, mai bine zis, au devenit tot mai dotate (funcții de gătit mai numeroase). Electrolux EOD3H50TX este un model multifuncțional și acest termen tindă să dispară pentru că sunt tot mai puține cuptoare cu 4 funcții, adică cele esențiale.

Alături de un astfel de cuptor aș opta doar pentru o plită electrică cu inducție sau chiar una cu gaz cu sticlă termorezistentă, dacă vă place finisajul negru lucios. Seamănă mult cu Electrolux EOD3C50TX, doar că sunt câteva diferențe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

  • Are un design clasic cu butoane rotative (push-in/push-out), timer digital, buton pentru abur, ventilator și multe altele. Anumite caracteristici sunt vizibile în imaginile de prezentare.
  • Accesoriile incluse sunt cele clasice și nu le voi mai enumera, iar dacă vă lipsește ceva, puteți achiziționa ulterior ce vă lipsește.
  • Puterea cuptorului poate atinge chiar și 2980 W, adică este ceva mai performant decât restul și chiar temperatura poate ajunge la valori destul de mari.
  • Capacitatea sa este relativ aceeași cu mici diferențe care țin de construcția aparatului.
  • Funcțiile sunt și ele importante, nu doar modurile de gătit, astfel că le voi enumera: timer, iluminare, sine telescopice, semnal acustic, ventilare, butoanele retractabile. Poate dezgheța diverse alimente și nu mai este nevoie de un cuptor cu microunde, coace  pâine sau alte produse de panificație.
  • Este prezent sistemul de coacere uniformă Even Cooking și Multilevel Cooking pentru a putea pregăti mai multe tipuri de rețete simultan (prăjitură, brioșe, pâine).

Concluzie

Dacă gătiți pentru întreaga familie, atunci puteți opta chiar și pentru două astfel de cuptoare, astfel puteți face simultan o prăjitură și cina. Voi alegeți cum veți monta acest aparat, poate că vă gândiți să-l montați la nivelul blatului sau chiar sub plită. Electrolux EOD3H50TX oferă și funcție pizza pentru toți acei utilizatori care preferă să guste o pizza la ei acasă și mai puțin în oraș. Poate fi pus fără problem în locul vechiului cuptor, dimensiunile sale fiind aceleași chiar dacă interiorul pare a fi mai voluminos.

Te-ar mai putea interesa