Electrolux EOD3C50TX, cuptor incorporabil electric cu numeroase dotări

Cuptorul incorporabil electric Electrolux EOD3C50TX este mai deosebit decât restul, oferind ceva mai multe dotări dar și funcții. Astfel că rezultatele vor fi conform așteptărilor sau poate chiar peste așteptări, dar depinde și cum alegeți să gătiți cu el. Fiecare rețetă necesită anumite setări și un mode de încălzire. Aparatul acesta costă mai mult decât restul pentru că oferă ceva în plus și e poate vedea chiar și din imaginea de prezentare. Poate că se vede foarte bine, dar butoanele sunt retractabile și nu înțeleg de ce informațiile și pictogramele nu au fost puse pe butoane, cum vedem la alte modele.

Fiind un model puțin mai avansat, are și un preț mai piperat adică cuptorul nu se va dresa oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

  • Este un cuptor electric puțin mai diferit și vedem un buton în plus – SteamBake (gătit cu abur). Această funcție este ideală pentru acele preparate cu crustă crocantă.
  • Funcția de autocurățare nu lipsește și vedem cea catalitică și pornește automat când cuptorul atinge 250 grade. Astfel, întreținerea aparatului e mai ușoară și nu vor exista mirosuri neplăcute la interior.
  • Sunt incluse o mulțime de accesorii care pot fi văzute și în unele imagini de prezentare, iar aici mă refer la: tava colectoare, tava pentru prăjituri și raftul din sârmă.
  • Aparatul arată bine pe inox și cu ușă fumurie, astfel mâner iasă mai bine în evidență. Timerul este unul digital, deci va fi vizibil și pe întuneric sau de la distanță.
  • Puterea acestui cuptor este ceva mai mare decât a altor modele ajungând aproape de 3 kW. Poate fi setată o temperatură maximă de 275 grade C, pentru o coacere mai rapidă a preparatelor
  • Panoul de control oferă suficiente informații utilizatorului, adică sunt toate pictogramele necesare. Se pot vedea numeroasel funcții și moduri de gătire care pot fi de folos zi de zi.

Concluzie

Poate că-i lipsește ceva în acest preț, iar un model de la concurență poate oferi acel ceva. Chiar și așa. consider că Electrolux EOD3C50TX oferă utilizatorilor exact ce-și doresc, motiv pentru care părerile sau recenziile sunt foarte bune.

Te-ar mai putea interesa