Electrolux ENT6TF18S, combină frigorifică incorporabilă cu clasă F

Combina frigorifică Electrolux ENT6TF18S este una incorporabilă și poate că nu este atât de evident din imaginea de jos, însă pentru instalare aveți nevoie de un corp special, iar producătorul oferă o schiță cu dimensiunile sale. Aparatul nu are un design exterior deoarece pe ușile sale se montează uși de mobilier, astfel că la final aparatul nu mai fi vizibil (numai voi veți ști unde se află). Acest tip de aparat se adresează celor care vor să facă o schimbare majoră în bucătărie și poate vă doriți un mobilier mai deosebiri.

La interior arată ca oricare alt model, doar că rafturile nu mai sunt atât de mari pentru că aparatul are o lățime și adâncime de circa 55 cm. Nu veți găsi astfel de combine cu dimensiuni mai mari, eventual doar cu înălțime mai mare. Astfel că volumul nu va depăși 300 litri și trebuie să vă obișnuiți cu ideea că veți avea o combină de dimensiuni reduse, dar este bine echipată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu este o combină oarecare, ci una cu tehnologie de răcire No Frost (cum are și Teka CI3 342 EU), astfel că dezghețarea aparatului se face automat și nu mai trebuie să curățați periodic gheața din congelator. Poate că nu are ceam ai bună clasă energetică, dar diferențele nu sunt atât de mari între clasele E și F.

Să nu uităm că are și TwinTech, adică sunt doi curenți de aer independenți astfel că se oferă condiții de conservare mai bune.

DynamicAir este o altă dotare a acestei combine frigorifice și aceasta asigură ca temperatura interioară să fie constantă indiferent de nivel sau că ați deschis ușa.

Panoul de control este la interior și este unul cu indicatori luminoși interfața este una destul de simplu de folosit, adică pictogramele ajută destul de mult. Interiorul este iluminat excelent și aveți o lampă LED poziționată pe lateral.

Concluzie

Electrolux ENT6TF18S prezintă niște dotări foarte bune și importante care le-am menționat mai sus și nu le veți vedea pe orice combină, dar nici cea de sus nu este cea maia accesibilă. Astfel că sunt multe alternative, poate chiar modele clasice.

Te-ar mai putea interesa