Haier HB17FPAAA, side by side clasa E

Haier HB17FPAAA e un frigorific de tipul side by side care se adresează celora care vor un aparat cu capacitate mare. De la început trebuie să scriu că e vorba despre 446 litri.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să țineți cont de faptul că are No Frost, adică dezghețarea e una automată la frigider și congelator.

Păreri pro și contra

Frigorificul Haier HB17FPAAA fiind unul premium are Air Surround, pe lângă Total No Frost. Acest lucru e o alternativă la Multiflow și distribuie uniform aerului ala încât alimentele să rămână proaspete mai mult timp.
Interiorul arată premium prin iluminare perfectă, rafturi din sticlă și o compartimentare bine gândită.
Exteriorul e unul de culoare argintie (producătorul zice inox), iar panoul de comandă e poziționat pe ușa dreaptă a compartimentului frigider.
Dimensiunile nu sunt chiar așa de mari, fiind vorba despre 70x68x190 lxaxî cm, iar greutatea e de 95 kg. Acest lucru probabil că se datorează faptului că are congelator cu două compartimente și frigider cu 4 rafturi.
În privința consumului energetic trebuie să scriu că acest model are un consum anual de 298 kWh, iar din această cauză are clasa E. Este vorba despre noua clasă de eficiență energetică.
Ar trebuie să scriu și că dacă se întrerupe curentul atunci acest aparat are o autonomie de funcționare fără curent de 16 ore. În acest fel alimentele nu se vor altera.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat încăpător, bine compartimentat și care nu trebuie să fie dezghețat deoarece o face automat.
Despre producătorul Haier ar trebui să menționez că e unul foarte cunoscut deoarece se află în topul producătorilor alături de Whirlpool. Aparatele acestuia sunt unele cu tehnologii moderne care ajută la economisire de energie și confort în utilizare.
Ca alternativă recomand alte modele side by side de la Haier.

Te-ar mai putea interesa