Electrolux EKK54970OX, aragaz cu SteamBake și AirFry

Electrolux EKK54970OX este un aragaz deosebit oferind niște funcții noi și foarte utile – SteamBake și AirFry. Un aparat nou care este oferit de un brand de top, oferă dotări excelente, dar și materiale de calitate. Arată foarte bine pe argintiu cu negru și plita este echipată cu un capac din sticlă. Are un panou de control de tip mecanic, însă timerul este unul digital cu scris de culoare galbenă. Acesta este mai vizibil decât unul mecanic și aveți o idee mai bună despre timpul rămas pentru preparatul aflat în cuptor.

Ventilatorul este prezent la cuptor și va ajuta aerul cald să ajungă în fiecare colț al aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este organizat destul de bine, butoanele din stânga sunt ale plite iar ce se află în dreapta ține de cuptor (timeri, butoane pentru selectare program și temperatură). Accesoriile incluse sunt mai multe decât la alte aragazuri: tavă prăjituri email, raft grătar, tavă colectoare, tavă AirFry. Plita aragazului are o putere totală destul de generoasă, iar arzătorul mare are o putere maximă de 3000 W. Capacitatea cuptorului este influențată și de dimensiunile aparatului, iar aici discutăm de lățimea sa care poate fi de 50cm, 60 cm sau chiar mai mult.

Păreri pro și contra

Cu AirFry și tava specială din sârmă puteți obține cartofi crocanți deoarece aerul cald ajunge mai bine la acest preparat. SteamBake se adresează celor care vor să facă pâine la cuptor, însă crusta va fi mult mai crocantă datorită aburului. Puteți seta ușor timpul pentru un anumit preparat deoarece are un timer digital care este vizibil de la depărtare și indiferent de momentul zilei. Puteți folosi cuptorul și pentru a deshidrata diverse fructe, care sunt gustări foarte sănătoase. Nu este prezentă nici o funcție e autocurățare avansată, dar și așa pereții cuptorului se curăță destul de ușor datorită emailului de calitate superioară.

Electrolux EKK54970OX are un orificiu pentru evacuarea aburului din cuptor, un sertar pentru depozitarea ustensilelor și clasă energetică A. Deci nu este nevoie de o priză specială sau de o tensiune mai mare (230V).

Te-ar mai putea interesa