AEG CKB56471BW, aragaz mixt cu AirFry

AEG CKB56471BW e un aragaz modern care e de tipul mixt întrucât are plită pe gaz şi cuptor electric. Este un model premium deoarece are aprindere electrică, AirFry şi SteamBake.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un producător european. Mai exact AEG este un producător german care acum aparţine de Electrolux.
Din imaginea de alături se poate vedea aparatul care are inscripţionate principalele două funcţii (Air Fry şi SteamBake). Poza mai prezintă şi ecranul care e unul mare şi pe care se poate vedea funcţia timer.


Păreri pro şi contra

Modelul AEG CKB56471BW e unul echipat cu AirFry, adică cu o modalitate sănătoasă de gătire care presupune mâncare prăjită fără ulei. Pentru a utiliza această funţie e nevoie să folosiţi şi tava specială perforată. Deoarece am făcut referire la tavă trebuie să scriu că în pachet sunt livrate 3 tăvi. Acestea sunt foarte rezistente şi vor ţine cât aragazul sau mai mult dacă sunt utilizate corespunzător.
Pentru cruste crocante se poate adăuga abur, funcţie numită SteamBake.
Nu e un model slim, dar nici nu ocupă prea mult loc deoarece are dimensiuni de 50x60x86 lxaxî cm.
Pe lângă cela două funcţii amintite mai sus aparatul are funcţii de grill şi deshidratare.
În cuptor mâncarea se va coace uniform deoarece există două moduri de încălzire (de jos, sus-jos) şi ventilator. Un alt avantaj faţă de cuptoarele pe gaz ar fi că acestea pe electricitate fac mâncarea mai sănătoasă întrucât nu au loc arderi de gaze.
Veţi putea vedea tot timpul în ce stadiu se află mâncarea deoarece are iluminare interioară, iar după cum am scris mai sus aparatul are şi un ecran pentru timer.

De final pot spune că acest aparat e unul premium pentru persoanele interesate de ceva uşor de utilizat şi durabil. Modelul de faţă e pe culoare albă, dar e şi un model pe culoare gri.

Te-ar mai putea interesa