Electrolux KCC85450, plită electrică cu hotă integrată

Plita incorporabilă Electrolux KCC85450 este una de top și se poate vedea după aspect și dotări, de aceea și prețul este pe măsură. Cu alte cuvinte, nu oricine și-o poate permite și va fi apreciată de cei care vor o bucătărie cât mai minimalistă, adică cât mai modernă. Nu veți găsi multe plite cu hotă integrată deoarece nu toți producătorii oferă soluții atât de scumpe, de aceea trebuie să vă îndreptați atenția doar spre cele mai vechi branduri. În cazul de față vorbim de un brand suedez cu o istorie îndelungată, astfel că poate oferi ceva ieșit din comun.

Din imaginea de jos se poate vedea plita montată pe blat și cam ce traseu ar avea burlanul de evacuare, plus că trebuie să existe și suficient spațiu la interior pentru tot ansamblul ei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux KCC85450

Merită sau nu merită cumpărată?

Să nu discutăm prea mult despre hotă pentru că până la urmă e vorba de o plită modernă cu inducție care mai oferă ceva în plus față de altele. Pe aceasta chiar puteți găti, adică puteți pune simultan mai multe vase, chiar și de dimensiuni mari, după cum prezintă producătorul, iar hota se va descurca destul de bine. Caracteristica FlexiBridge ajută destul de mult în acest sens, adică puteți activa simultan fie zonele din dreapta, fie cel din stânga pentru vase mai lungi.

Chiar și dacă ați terminat de gătit, hota încă mai trebuie să funcționeze, de aceea există funcția Breeze care reduce semnificativ nivelul de zgomot.

Pentru că este un aparat ceva mai mai sofisticat, consumul său este mult mai mare decât al unei plite clasice (Electrolux LIL61424C) și vorbim de o putere de 11 kW, deci e bine să aveți o siguranță separată pentru un astfel de aparat.

Concluzie

Electrolux KCC85450 este un aparat incorporabil deosebit și poate că o astfel de combinație de tip 2 în 1 va fi prezentă și pe soluții mai accesibile în viitorul apropriat. Aceasta poate reprezenta o soluție pentru cei care ar fi vrut o hotă decorativă dar nu aveau cum să mascheze burlanul, astfel că acum o puteți face într-un alt mod (ascuns de mobilier).

Te-ar mai putea interesa