Electrolux EGH6343ROR, plită cu aspect rustic și grătare din fontă

Plitele incorporabile pot fi de mai multe tipuri în funcție de tipul de alimentare vi-l doriți sau designul său. Electrolux EGH6343ROR este un model pe gaz cu aspect retro/rustic și nu este una oarecare deoarece vorbim de un brand de top care oferă soluții excelente. Pentru a vă face o idee despre cum arată plita, am pus imaginea de jos și se poate observa destul de ușor calitatea superioară a materialelor. Deci dacă vă doriți o bucătărie puțin mai diferită și o plită cu un randament decent, una pe gaz ar ideală.

Chiar dacă pare a fi mai mare, aceasta are o lățime tot de 60 cm ca restul și panou de control așezat frontal-dreapta, ca să aveți arzătorul mare mai aproape de voi. Chiar dacă costă mai mult, eu consider că merită aleasă, în special dacă vă doriți calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu are un preț atât de mare încât să nu vă permiteți și un cuptor alături de aceasta. Evident că și cuptorul trebuie să aibă un design similar și nu unul modern, iar el trebuie să fie multifuncțional. De fiecare dată când menționez că aveți nevoie și de un cuptor, vă recomand să nu alegeți cel mai ieftin model, ci unul multifuncțional cu Convecție și alte funcții utile.

Despre plitele pe gaz nu se pot spune prea multe deoarece nu sunt utilizate foarte multe tehnologii moderne și nici nu sunt prea multe funcții. Aveți acele patru arzătoare, din care unul este de tip Wok adică vedem un inel de ardere suplimentar. Astfel, vasele sunt încălzire uniform și puteți găti mai rapid și mai bine anumite preparate.

În plus, panoul e control este compus din butoane clasice care trebuie apăsare și rotite cu o singură mână deoarece aprinderea este integrată.

Concluzie

Deci dacă nu vă place idee de plită electrică cu touch, Electrolux EGH6343ROR este alternativa perfectă, plus că nu sunt multe modele electrice cu aspect rustic. Dacă vă doriți una cu design clasic dar tot pe negru pentru că se întreține ușor, atunci Bosch PNP6B6B90 ar fi o recomandare bună.

Te-ar mai putea interesa