Bosch PNP6B6B90, review plită pe negru

Dacă doriți să vă amenajați o bucătărie modernă atunci nu trebuie să vă lipsească o plită precum Bosch PNP6B6B90. Întrucât e un model pe gaz putem spune că e un model clasic.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un produs de la un producător german. Se poate vedea din imaginea de alături că aparatul e unul de culoare neagră (producătorul zice că e vorba despre materialul quartz) cu grătare din fontă.

Avantaje și dezavantaje

O plită precum Bosch PNP6B6B90 oferă mai multe avantaje. Printre acestea aș menționa o utilizare clasică, garanția de 5 ani și că are aprindere electrică integrată în fiecare buton.
E un aparat sigur, în acest sens având siguranță termoelectrică. Mai exact, când se oprește flacăra se oprește alimentarea cu gaz.
În mod normal are garanție 2 ani, dar dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului atunci aveți parte de garanție 5 ani.
Puterea oferită de acest aparat e una mare. Spre exemplu, arzătorul mare vine cu putere de 3 kW, iar cel normal are 1,75 kW.

Ca dezavantaje ar trebuie precizat faptul că nu are arzător tip wok și că nu vine cu ștecher. Datorită acestui ultim lucru, conexiunea trebuie făcută de un electrician sau de cineva care se pricepe.
Că tot am scris despre lucruri care țin de montaj, ar trebui să pun și o poză cu schița așa încât să vă faceți o părere despre cum trebuie calculate dimensiunile mobilierului.

Per ansamblu, recomand acest model celora care-și doresc un aparat incorporabil ușor de folosit și care să aibă o construcție solidă.

Întrebări frecvente

Din ce materiale e făcută plita?

Plita e făcută din sticlă/quartz, iar grătarele sunt din fontă.

Care sunt dimensiunile Bosch PNP6B6B90?

Dimensiunile sunt 4,5x59x52 îxlxa cm. Greutatea e de circa 13 kg.

Poate fi pusă la butelie?

Da, dacă se montează duzele corespunzătoare.

Te-ar mai putea interesa