Electrolux EES848200L, mașină de spălat vase incorporabilă

Mașina de spălat vase este un aparat foarte util care poate fi folosit cu ușurință de oricine. Electrolux EES848200L este un model puțin mai special, adică oferă caracteristici tehnice mai bune decât restul și dotări de ultimă generație. Bineînțeles, nu este cea mai avansată soluție oferită de acest brand, dar impresionează destul de mult în acest buget. Designul este simplu și ne interesează mai mult interiorul pentru că se incorporează complet. Față de mașinile parțial incorporabile, cele complet incorporabile au panou de control pe marginea de sus.

Bineînțeles, ușa aparatului nu arată așa ci este doar o imagine de prezentare. Pe ușa sa trebuie montată un panou de mobilier cu mâner, astfel că mașina va fi vizibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

O mașină cu lățime de 60 cm poate spăla 14 seturi fără probleme și e loc pentru diverse articole datorită coșurilor ajustabile și bine organizate. Față de alte mașini, aceasta are 8 programe de uscare pentru ca voi să faceți alegerea corectă. Acest brand oferă și model de 45 cm și prețul e mult mai atractiv. O eficiență energetică at-t de bună – A++, presupune un consum anual de 266 kWh (în caz că o veți folosi zilnic).

Păreri pro și contra

Are un sertar special pentru tacâmuri, iar în el puteți pune cam orice, chiar și articole puțin mai mari (accesorii ale unor aparate). Are un braț rotativ cu performanțe superioare numit SatelliteClean, acesta oferind o pulverizare mai eficientă pentru o spălare în profunzime a articolelor mai mari. Panoul de control este special la această mașină, oferind o interfață mai ușor de folosit și are denumirea de Quick Select. Tehnologia de uscare Air Dry o știm de pe alte mașini de la acest brand și este cunoscută pentru eficiență sa (de trei ori mai bună), Mai precis, la finalul programului se deschide ușa aparatului pentru o circulație mai bună a aerului.

Cu Electrolux EES848200L veți ști stadiul programului de uscare prin intermediul unei lumini proiectate pe podea. Când nu aveți timp pentru ea, puteți amâna programul, astfel vasele nu vor rămâne foarte mult timp în aparat.