Electrolux EES48200L review

Electrolux EES48200L e o mașină de spălat vase cu o capacitate de 14 seturi și se adresează celora care vor să spele mult cu un consum mic de resurse. Față de alte modele, acesta e unul care e incorporabil. Am putea spune că e o alternativă la Electrolux ESM89300SX care e un model independent.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim unul dintre cele mai bune aparate de la Electrolux. Dovada acestui lucru e garanție foarte lungă. Motorul are 10 ani garanție, iar aparatul 5. Pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Păreri pro și contra

Fiind un aparat complet incorporabil, finalizarea ciclului de spălare este semnalizat prin intermediul unei proiecții luminoase pe podea. Această caracteristică poartă numele de „Beam on floor”.
Uscarea este una mult mai eficientă decât la alte modele deoarece are AirDry. Acest lucru presupune că ușa aparatului se deschide la final de ciclu, iar uscarea se realizează cu aer natural.
Programele personalizate sunt ușor de aplicat deoarece are Quick Select. 
Referitor la consumul energetic trebuie să scriu că are clasa E cu un consum de 95 kWh la 100 spălări.
Spălarea se va realiza foarte bine pentru că are braț cu rotație dublă. Acest lucru poartă numele de SatelliteClean.

Din păcate nu poate fi controlat de pe un telefon mobil deoarece nu are facilități smart.
Un alt lucru care este evident e faptul că nu e slim. Dimensiunile acestuia fiind de 82-88x60x55 îxlxa cm.

Concluzia mea legată de modelul Electrolux EES48200L e că își merită banii dacă doriți un aparat premium care să se integreze perfect în bucătărie și să nu consume multe resurse.

Te-ar mai putea interesa