Electrolux ESM89300SX review

Electrolux ESM89300SX e un aparat de spălat vase independent pentru cei interesați în a spăla undeva până în 15 seturi de vase. Înainte de toate trebuie să scriu că are o garanție de cinci ani iar motorul are 10 ani. Pentru a beneficia de garanția de 5 ani trebuia să înregistrați produsul pe pagina producătorului.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu o eficiență energetică deosebită. Aparatul are clasa D cu un consum de 86 kWh la 100 de spălări.

Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat standard de culoare inox. 

Avantaje și dezavantaje

Unul dintre principalele avantaje ale acestei mașini de spălat vase e faptul că are un design minimal. Modelul Electrolux ESM89300SX e considerat ca fiind unul independent, adică nu e incorporabil, dar va fi greu de observat deoarece panoul de comandă e unul mascat.

Datorită capacității mari de spălare este considerată o mașină XXL. Aceasta poate spăla până în 15 seturi de vase.

Pentru economisire suplimentară de resurse acest model dispune de tehnologie AirDry care presupune uscarea cu aer natural. Mai exact, la sfârșit de program aparatul deschide ușa de ccm pentru a permite aerului să intre.

Conform fișei tehnice acest model nu este echipat cu caracteristica QuickSelect. La alte modele de la Electrolux această facilitate permite o selectare/personalizare mai rapidă a programelor.
Un alt dezavantaj e faptul că acest aparat nu e unul smart. Adică nu poate fi controlat de pe un telefon.

Verdictul meu referitor la acest model e că merită banii dacă vreți ceva premium care să spele o capacitate mare cu un consum redus de resurse. Și până la urmă producătorul Electrolux e numărul 2 la nivel mondial când vine vorba despre electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa