Electrolux EES47300IX review

Electrolux EES47300IX e un aparat din categoria mașinilor de spălat vase, iar comparativ cu alte modele se evidențiază prin designul semi-încorporabil. Fiind despre un producător de top vă dați seama că e vorba despre un produs fără egal echipat cu multe lucruri utile.

Această mașină de spălat vasele are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat modern cu clasa D a eficienței energetice. Acest lucru se transpune în faptul că are consum de 84 kWh la 100 spălări.

Electrolux EES47300IX review

Modelul EES47300IX e unul nou de la Electrolux, iar față de alte modele se evidențiază cu capacitate mare de 13 seturi și consum redus de resurse. Dar, acest lucru se reflectă și în cost deoarece e puțin mai mare decât în cazul altor modele.
Precum în cazul modelului Electrolux EEM43211L și acesta are AirDry, adică oferă uscare de 3 ori mai eficientă. Asta deoarece se folosește de uscare naturală. Mai exact acest lucru presupune că ușa se deschide 10 centimetri pentru a lăsa aerul să pătrundă.

Nu trebuie să vă pierdeți timpul cu alegerea programelor deoarece vă ajută Autosense. Acesta e un program care detectează încărcătura și gradul de murdărie și spală în funcție de acestea.

Caracteristici cheie

  • Mașina vine cu garanție îndelungată, adică 10 ani pe motor și 5 pe aparat
  • Nu trebuie să pierdem prea mult timp cu selectarea programului deoarece are program AutoSense
  • Uscare eficientă cu AirDry. E o uscare bazată pe aer natural.

Pro

  • Eficiența energetică e una superioară – are clasa D cu consum de 0,84 kWh per ciclu.
  • Consumul de apă se menține în parametri normali deoarece are consum de 9,9 litri per ciclu.
  • Are un număr mare de programe. E vorba de 8 programe.

Contra

  • Nu e un aparat smart
  • Costul de achiziție e ușor mare

Verdict

Ar trebui să alegeți acest model în cazul în care vreți ceva de îndelungă folosință de la un producător renumit. Utilizarea aparatului nu e doar una fără bătăi de cap, dar și cu un consum redus de resurse.
Dacă vreți ceva complet încorporabil atunci recomand modelul FSE73727P.

Te-ar mai putea interesa