Electrolux EES27100L, mașină de spălat vase cu QuickSelect

Mașina de spălat vase din imagine este una dintre numeroasele variante complet incorporabile care se pot instala destul de ușor dacă aveți un corp special pentru ea. Bineînțeles, este necesar și un front pentru ușa aparatului care trebuie să fie echipat și cu mâner. Electrolux EES27100L este o recomandare interesantă poate că v-ar plăcea să aveți un astfel de ajutor în bucătărie. Acest aparat devine tot mai căutat deoarece timpul petrecut alături de cei dragi este foarte important. Cu alte cuvinte, nu vă doriți să petreceți timp atât de mult în bucătărie și puteți amâna pornirea sa dacă nu aveți timp pentru ea.

Nu am ce să menționez la parte de design pentru că se incorporează complet și panoul de control poate fi accesat doar înainte de închiderea ușii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți alege unul dintre cel 6 programe presetate, dar și una dintre cele două trepte de temperatură. Poate fi pusă fără problemă în locul actualului model, doar că este complet incorporabil și nu parțial incorporabil sau standard. Prețurile nu diferă mult de la un tip de la altul, însă poate vă place ideea de aparat care să nu iasă mult în evidență în bucătărie, plus că cel de sus oferă tehnologii avansate.

Păreri pro și contra

Spălarea mai bună cu brațul pulverizator SatelliteClean, având o rotație dublă și unghiuri de pulverizare diferite. Performanțele sale sunt excelente pentru acest buget, iar aici mă refer la specificațiile foarte bune. Are o încărcare destul de mare – până la 13 seturi, dar este evident pentru că aparatul are o lățime de 60 cm. Panoul de control este unul de tip Quick Select adică va fi ceva mai ușor de folosit decât cel standard. Tehnologia de uscare AirDry este mult mai eficientă decât cea de pe multe alte mașini, deoarece se folosește de fluxul de aer natural (se deschide ușa spre final).

Acest brand oferă numeroase aparate care sunt apreciate de clienți și prețurile sunt destul de atractive. Electrolux EES27100L este un model care puteți să-l alegeți pentru familia voastră și veți fi mulțumiți de alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa