Bosch SMS2ITW38E, mașină de spălat vase standard

Acest producător oferă toate tipurile de mașini de spălat, însă poate pe voi vă interesează doar una de tip standard. Bosch SMS2ITW38E este un astfel de model și are o capacitate de 12 seturi. Se Instalează ceva mai ușor deoarece nu necesită front pentru ușă. Seamănă mult cu modelele parțial incorporabile, deoarece și acelea oferă un panou de control similar. Cu alte cuvinte, puteți face diverse selecții chiar și cu ușa închisă, iar programul poate fi urmărit mai ușor (este prezent un timer digital).

Voi decideți care model vi se potrivește sau poate vă place un alt tip (complet incorporabil). Prețurile sunt relativ aceleași chiar dacă alegeți alt tip, însă dotările diferă de la o serie la alta iar brandul este foarte important când vă doriți calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch SMS2ITW38E

Cele cinci programe sunt următoarele: Prespălare, Auto, Intensiv, Rapid și Uscare. Timpul rămas se poate observa ușor deoarece are timer digital care este destul de vizibil. Telefonul poate fi folosit împreună cu aplicația corespunzătoare deoarece aparatul este echipat cu tehnologie Wi-Fi. Coșul inferior se poate ajusta ca la multe alte modele de la acest brand. Progamul poate fi întârziat cu până la 24 de ore.

Păreri pro și contra

O mașină de spălat cu capacitate mare are o lățime ceva mai mare, adică vorbim de 60 cm. Este destul de încăpătoare și coșurile sunt reglabile, pentru a face loc pentru alte tipuri de articole. Aceasta vine cu Home Connect, adică puteți monitoriza de la distanță stadiul programului în desfășurare (veți ști cu exactitate când trebuie să reveniți să scoateți vasele din aparat) și puteți seta programul dorit în funcție de anumite aspecte (grad de murdărie, cantitatea de vase și tipul articolelor).

Bosch SMS2ITW38E este un aparat electrocasnic foarte util și care nu costă foarte mult dacă nu vă doriți foarte multe dotări. Clasa energetică este bună și este loc de mai bine, însă și așa nu consumă foarte mult. Cu acest aparat veți câștiga timp alături de cei dragi și este un loc suplimentar pentru depozitare vaselor murdare/curate. Bineînțeles, la final vasele și restul articolelor sunt uscate perfect și pot fi puse la locul lor.

Te-ar mai putea interesa