Electrolux EEM48320L, mașină de spălat vase cu Time Beam

Electrolux EEM48320L este una dintre acele modele care oferă funcție Time Beam, adică se proiectează pe podea timpul rămas și nu doar un fascicul de lumină cum vedem la altele. Mașinile de spălat vase sunt tot mia bine dotat și vedem tot mai multe modele ca cel de jos. Doar că nu toate au eficiență energetică atât de bună și anumite tehnologii mai de top. Este evident că un model eficient costă mai mult, doar că fiecare are o limită de buget. Mașina de spălat din imagine se adresează celor care au mai avut un astfel de parat și vor un mic upgrade, dar și celor care vor calitate și nu pot alege orice brand.

Doar după cum arată, se poate spune că este vorba de un model mai de top și anumite dotări reies destul de ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Modelele mai performante impresionează la cele mai multe capitole și nu aș putea spune că varianta de sus este una de top, ci mai degrabă una din segmentul de mijloc. Să nu credeți că oferă ceva în plus modelele care costă și de 2 ori mai mult, e vorba doar de fiabilitate (durată de funcționare). Unii producători se laudă că aparatele lor oferă o durată de utilizare chiar și de 2-3 ori mai mare decât în cazul celor mai populare modele de pe piață (cele accesibile).

Românii aleg de cele mai multe ori modele care nu sunt nici scumpe, dar nici ieftine, iar cel de sus este un pic peste media Românului, dacă aș putea spune așa. În general se aleg mașini sub 2000 lei care pot fi oferite de numeroși producători. Chiar dacă la cele mai multe capitole excelează, unii și-ar dori un aparat care să aibă și WiFi, adică să fie Smart.

Concluzie

Din acea etichetă se poate vedea că Electrolux EEM48320L are un consum redus, are o încărcare mare, un program Eco cu durată acceptabilă, nivel de zgomot foarte redus. Ei bine, mai sunt și alte dotări care le-ați văzut și pe alte modele din generația recentă (Electrolux EEM48321L).

Te-ar mai putea interesa