Electrolux EEM48200IX, păreri și review model 14 seturi

Dacă sunteți interesați de o mașină de spălat vase cu capacitate medie de spălare atunci vă recomand modelul semi-incorporabil Electrolux EEM48200IX. Aceasta se va dovedi perfectă pentru o familie de 3-4 persoane datorită capacității de 14 seturi.
Cât despre producătorul Electrolux, trebuie să scriu că e unul suedez și că e pe locul 2 la nivel mondial când vine vorba despre electrocasnice.

Această mașină vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine ca design și funcționalitate. Din imaginea de alături cred că vedeți că e un model de tip semi-incorporabil, adică partea albă se incorporează în mobilier, iar panoul de comandă rămâne vizibil.
Cum ne-a obișnuit Electrolux, aparatul are incorporate lucruri care sunt caracteristice acestui producător. Printre acestea aș menționa brațul Satellite, Air Dry, SensorControl și altele.

Printre avantajele aparatului aș menționa faptul că economisește resurse pe parcursul utilizării. Acest lucru e posibil prin intermediul a mai multor „mecanisme” precum SensorControl și Time Manager. Primul mecanism presupune că aparatul detectează cantitatea și în funcție de aceasta adaptează consumul de resurse.
Componentele folosite la construcția sa sunt unele de foarte bună calitate deoarece discutăm despre garanție 10 ani pe motor și 5 ani pe produs.

Singurul dezavantaje ar fi prețul ușor crescut, dar pe merit din moment ce are foarte multe lucruri integrate. Trebuie luat în considerare și faptul că nu are wi-fi. Dacă vreți ceva cu acest lucru atunci ar trebui să vă orientați înspre modelul CDIMN 4S613PS/E de la Candy.

De final trebuie să scriu că acest model se va descurca excepțional când vine vorba despre spălatul unei cantități mici sau mari de vase. Consumul de resurse fiind unul proporțional cu încărcarea mașinii.

Te-ar mai putea interesa