Candy CDIMN 4S613PS/E, păreri și review model incorporabil cu wi-fi

Pentru persoanele interesate în a-și amenaja o bucătărie modernă cu aparatură incorporabilă recomand modelul Candy CDIMN 4S613PS/E. Acesta e unul cu capacitate foarte mare de 16 seturi, iar datorită wireless poate fi comandat de pe un telefon mobil.

Acest electrocasnic e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium cu clasa C de eficiență energetică și multe tehnologii utile integrate.
După cum am scris mai sus, aparatul are o capacitate extrem de mare de 16 seturi și e considerată cea mai mare capacitate de pe piață.
Probabil vedeți din poze că panoul de comandă e poziționat pe muchia ușii deoarece pe panoul ușii se pune panoul de mobilă.

Există mai multe lucruri care sunt considerate avantaje ale aparatului. Printre acestea aș menționa capacitatea de 16, uscarea cu aer natural, programul de spălare rapidă și alte funcții.
Referitor la eficiența energetică trebuie scris că aparatul are clasa C, în trecut având clasa A+++. Consumul la 100 cicluri fiind de circa 76 kWh. Referitor la consumul de apă trebuie să scriu că per ciclu e de 10 litri.
Foarte util se va dovedi ciclul de spălare de 39 minute care e considerat cel mai rapid ciclu de spălare de pe piață.

Ca aspect negativ ar trebuie să menționez faptul că aparatul are un cost de achiziție ușor mare. Dar, trebuie luat în considerare faptul că are capacitate de 16 seturi.

De final trebuie să scriu că recomand modelul acesta celora care vor ceva de calitate de la un producător italian. Acest producător aparținând de Haier care e unul de top la nivel mondial.
Dotările mașinii îmbină utilul cu plăcutul așa încât să aibă cele mai utile facilități, dar și să poată fi controlată foarte ușor de la panoul de comandă sau de pe telefon.

Te-ar mai putea interesa