Electrolux EEM43300IX, mașină de spălat vase semi-incorporabilă

Modelul Electrolux EEM43300IX prezentat în imaginea de jos este unul mai deosebit și se poate vedea după panoul de control electronic. O să vă placă interfața touch care este vizibilă chiar și după închiderea ușii, adică nu este ca și la cele complet incorporabile. Funcțiile pot și programele pot fi alege cu ușurință, iar ca să știți ce face fiecare buton, puteți consulta manualul său dar cam toți producători folosesc aceleași pictograme.

De multe ori nu prea contează capacitatea sa, ci mai degrabă dotările cu care vine (mă refer la cele speciale). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Motivele pentru care ar merita ales sunt destul de multe și acest brand oferă numai soluții bine echipate, motiv pentru care nu pot fi prea accesibile. Cu alte cuvinte, acest brand tinde să ofere soluții premium clienților, însă nu este singurul. Câteva motive pentru care o recomand:

  • ocupă mai puțin spațiu având o lățime de numai 45 cm (mobilierul trebuie să fie conform dimensiunilor sale).
  • are o capacitate de încărcare mare pentru un model Slim – 10 seturi.
  • oferă 8 programe și posibilitatea alegerii treptei de temperatură (sunt 4).
  • finisaj pe inox și meniu modern.
  • spălare mai eficientă cu SatelliteClean (brațul cu mișcări multiple pentru o curățare mai eficientă a vaselor).
  • pentru tacâmuri și ustensile mai mari care le-ați folosit prin bucătărie (poate chiar accesoriile unor aparate), aveți un sertar dedicat numit Maxi Flex 700.
  • întreținerea este mai ușoară pentru că are funcție pentru eliminarea bacteriilor – ExtraHygiene.

Concluzie

Uscarea vaselor se face cu ajutorul aerului natural adică folosește tehnologia AirDry, care nu este o noutate pentru acest tip de aparat, am mai văzut-o și la alte branduri (un exemplu: Whirlpool WFC3C42PX folosește Natural Dry). Pentru cei care nu ați mai avut o astfel de mașină, vă spun că nu veți regreta alegerea făcută. Electrolux EEM43300IX excelează și la partea de consum pentru că vedem clase de eficiență energetică D la consumul de energie și A la condensare. Cu alte cuvinte, acest aparat va spăla și usca toate articolele introduse fie că sunt vase, pahare sau tacâmuri.

Te-ar mai putea interesa