Electrolux ECB7TE70S, combină frigorifică incorporabilă cu control electronic

Electrolux ECB7TE70S este una intre puținele combine incorporabile cu lățime de 70 cm, majoritatea fiind de 55 cm. Deci dacă vreți să înlocuiți vechiul model cu unul mai spațios, trebuie să faceți și alte schimbări pentru a face loc noului model. Se vede doar din imaginea de prezentare că este destul de lată și încăpătoare la interior. Panoul de control este bine evidențiat (negru) și numai voi veți ajunge la el deoarece este poziționat în partea de sus.

Nici nu putea fi altfel în acest buget și din păcate nu oricine își va putea permite un astfel de model. Să nu uităm că este vorba de un brand premium și calitatea este pe măsura bugetului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am menționat mai sus, este vorba de un aparat frigorific avansat care oferă și tehnologii moderne, iar una dintre acestea este DynamicAir. Aceasta este prezentă și pe alte aparate frigorifice din același segment și rolul său este de a menține temperatura uniformă la interior (frigider).

No Frost nu lipsește de la mai nici un aparat frigorific mare dar sunt și tehnologii care îi pot ține locul, doar că nu oferă dezghețare automată, ci doar reduce din cantitatea de gheață (cum este Less Frost de pe Fram FC-VRL268BGF+). Împreună cu această tehnologie pot funcționa fără probleme și alte tehnologii moderne.

Poate că din imaginea de sus nu se vede, însă sertarul GreeZone oferă condiții excelente de conservare a legumelor și fructelor, plus un control al umidității.

Panoul de control electronic este tipic pentru aparate le frigorifice mai scumpe, iar funcțiile oferite sunt mai numeroase, adică aveți de exemplu semnalizarea acustică pentru ușă deschisă sau temperatură ridicată la interior. În opinia mea acestea ar trebui să fie standard pe mai toate aparatele frigorifice.

Concluzie

Electrolux ECB7TE70S este un aparat frigorific mare și care se instalează diferit, motiv pentru care trebuie luate în calcul costuri suplimentare, adică un mobilier special pentru acesta. Mai toți producătorii oferă schițe pentru a nu întâmpina probleme la instalare și se vede din ele că trebuie să existe un flux de aer care să circula pe sub și prin spatele său.

Te-ar mai putea interesa