Dyson V8 Absolute+, aspirator vertical cu autonomie mare

Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute+ este un model foarte compact care poate fi manevrat de ușurință de un adult având o greutate de numai 2.6 kg. Este o valoare foarte mică în comparație cu alte serii sau modele de la producători diferiți. Acest aspect este destul de important atunci când alegeți un aspirator mai special, însă excelează și la alte capitole. Mai multe detalii vă voi oferi în partea de jos deoarece în primul rând, vreau să menționez faptul că acesta poate fi folosit în diverse moduri pentru că mai vine și cu alte accesorii.

În partea de jos poate fi văzut aspiratorul cu acea perie specială și țeava standard, dar există perii diferite și un cap mai mic pentru suprafețe mai apropiate de voi. Pentru cei care au animale de companie, le-aș recomanda modelul special numit Dyson V8 Animal+. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă mult mai mult decât altele și este acel gen de aspirator căruia nu prea aveți ce să-i reproșați adică aveți calitate, performanță, fiabilitate și versatilitate. Poate că până acum ați folosit doar aspiratoare cu fir și vă asigur că odată ce veți folosi unul cu acumulator, nu veți mai trece la vechile obiceiuri. Pot spune și din propria mea experiență, deoarece un aparat care îl folosești în mai multe camere este greu de utilizat când are și un fir, indiferent cât este de lung.

Cu un astfel de aspirator puteți aspira treptele, scafele, colțuri etc. Veți ajunge oriunde cu acesta, poate că în veți folosi chiar să aspirați interiorul mașinii. Nu veți mai avea ambele mâini ocupate și nici grija cablului nu va mai exista.

Concluzie

Dyson V8 Absolute+ are un preț cam mare pentru unii și s-ar putea să vă depășească bugetul, dar nu veți regreta alegerea făcută. Puterea de aspirare este satisfăcătoare și aș putea spune că înlocuiește un aspirator clasic fără probleme. Accesoriile incluse sunt numeroase și pot fi folosite pentru diferite pardoseli sau în funcție de cât de murdare sunt, însă să mai trebuie specificat că aveți inclusă și o stație de andocare de perete și nu doar un încărcător cum vedem la modelele ieftine.

Te-ar mai putea interesa