De’Longhi Primadonna Elite ECAM 650.55.MS review

De’Longhi Primadonna Elite ECAM 650.55.MS e un espressor premium pentru persoanele interesate de ce e mai bun pe piață în materie de espressoare. Calitatea construcției aparatului e una superioară deoarece e vorba despre un producător italian.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care e mai mare decât în cazul unui model Krups EA872A10 întrucât e smart (adică poate fi controlat de pe un telefon mobil) și are mai multe facilități.
În cazul în care nu știți prea multe detalii referitoare la produs trebuie știut că nu e pe piață de anul acesta ci de cel puțin șase ani. Acest lucru înseamnă că e un produs rafinat.

Pro: Espressorul de față vine cu o râșniță foarte avansată, fiind vorba despre una din inox cu 13 setări de măcinare.
Întreținerea aparatului e un proces ușor deoarece are carafă cu funcția de autocurățare, iar curățarea aparatului e una care se poate realiza în profunzime. Curățarea se poate face în profunzime deoarece carafă de lapte care se dezasamblează ușor iar componentele pot fi curățate în mașina de spălat vase.
Presiunea pompei e una de 19 bar, iar puterea aparatului e una de 1450 W. În felul acesta băutura rezultată e una de calitate foarte bună.
Aparatul poate fi controlat de la panoul de comandă sau prin intermediul telefonului. Acest ultim lucru se datorează aplicației Cofee Link.

Contra: Singurul dezavantaj la acest model ar fi costul de achiziție despre care trebuie să recunoaștem că e dublu față de un model Philips Seria 5400 EP5444/90 sau Krups EA891C10.

Verdictul meu referitor la acest model e că merită investiția dacă aveți un buget peste medie și doriți neaparat ceva smart (controlabil și de pe telefon).

Te-ar mai putea interesa