De’Longhi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB, espressor automat cu râșniță de cafea integrată

Espressorul automat din imagine este un model puțin mai diferit decât restul și are un nume ceva mai greu de reținut pentru că este destul de lung – De’Longhi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB. Poate prepara 4 tipuri de băuturi și cele mai multe espressoare din acest buget oferă o astfel de diversitate. Aparatele acestui brand au un aspect plăcut și designul diferă de la o serie la alta, iar combinația de negru cu argintiu este una pe placul multor utilizatori.

Din imaginea de jos se pot observa anumite dotări dar și alte aspecte importante ale aparatului. Vedem o duză  de spumare a laptelui, deci acest aparat nu are o carafa atașată pentru lapte ci veți folosi o cană pentru spumarea laptelui de 350 ml (presupun că folosi cea de la acest brand). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model standard și care este mult mai accesibil decât unul incorporabil. Recomand să-l alimentați doar cu cafea boabe deoarece nu se pierde aroma și capacul râșniței ajută la menținerea ei. Băuturile care le poate prepara sunt următoarele: cafea, espresso, espresso lung și caffe lungo. Bineînțeles, puteți gusta un cappuccino deoarece aparatul are duză pentru spumarea lapte, iar spuma obținută este densă. Din imagine se vede că puteți pune două cești sau doar una singură. Presiunea pompei este de 15 bari care este cea mai des întâlnită însă pot fi pompe mai puternice pe espressoare mult mai scumpe.

Păreri pro și contra

Panoul de control poate fi folosit cu ușurință, întreținere ușoară (multe piese detașabile, are program de auto-curățare, filtru pentru apă și soluție de decalcifiere), are opțiuni de personalizare băutură, poate prepara cafea folosindu-se chiar și de cafea gata măcinată, are ThermoBlock (păstrează temperatura băuturii), sistem de economisire energie și altele.

Sunt destul de multe astfel de aparate și cu siguranță veți găsi unul pentru bugetul alocat. De’Longhi ECAM250.23.SB a fost conceput pentru a vă oferi ă băutură aromată și este foarte important ca voi să folosiți boabe de cafea de calitate, pentru a obține aroma mult dorită. Față de un espressor clasic (manual), acesta nu necesită multă atenție și oferă o diversitate mai mare (băuturi).

Te-ar mai putea interesa