De’Longhi EC9335.BK La Specialista, espressor manual de 19 bari

Espressorul De’Longhi EC9335.BK face parte dintr-o serie destul de specială, motiv pentru care și prețul e ușor piperat, însă îl consider justificat. Bineînțeles, în acest buget veți găsi multe espressoare automat pe 15 bari, doar că acesta are 19 bari (mai multă aromă). Are un design modern pe negru, iar pictogramele și butoanele sunt vizibile fiind pe o culoare deschisă (argintii). Chiar dacă nu e complet automat, se poate folosi cu ușurință în special dacă ați mai avut un espressor (manual).

Acesta nu se adresează oricui deoarece are un preț mare, însă îl consider corect pentru că uu sunt multe esspresoare ca și acesta. Puteți opta pentru unul automat cu 15 bari care poate avea un preț undeva la 2000 și ceva de lei, adică alegerea finală este a voastră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ținând cont de presiunea pompei (19 bari) și de numărul mare de băuturi (cafea, espresso, espresso macchiato, cappuccino, caffe latte, flat white, americano), consider că este o opțiune de luat în calcul. Sunt incluse câteva accesorii care sunt importante pentru un astfel de aparat: cană pentru spumare lapte, două filtre din inox, lingură pentru dozare cu cafea măcinată. Poate fi cadoul perfect de sărbători pentru persoana iubită, dar și pentru întreaga familie, dacă sunt mai mulți consumatori de cafea sau alte băuturi similare.

Păreri pro și contra

Chiar dacă este manual, nu necesită foarte mult ă atenție din partea voastră: adăugați boabele de cafea în râșniță, setați gradul de măcinare al acesteia, presați cafea măcinată cu ajutorul tamperului incorporat (există un mâner pe lateral care trebuie acționat și se află în partea din stânga), apoi veți obține băutura aleasă în stil italian (cu aromă bogată). Băuturile pot fi personalizate în funcție de preferințe și setările pot fi salvate, pentru a mai încerca și data viitoare.

De’Longhi La Specialista EC9335.BK reprezintă o soluție bună și puteți obține băutura preferată la voi acasă, nu mai trebuie să mergeți la bar. Întreținerea este destul de simplă și trebuie să optați pentru soluția specială numită EcoDecalk, instrucțiunile sunt în manualul produsului.

Te-ar mai putea interesa