De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110.W, espressor automat alb

Modelul De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110.W este unul dintre puținele variante pe alb oferite de acest brand, motiv pentru care prețul e ușor mai mare decât a celorlalte variante (argintiu și negru). Bineînțeles, caracteristicile tehnice sunt aceleași pentru toate cele trei variante și voi puteți alege pe cel care vi se potrivește mai bine în bucătărie (în caz că vreți să-l asortați cu ceva). Dacă nu cunoașteți această serie, veți vedea că oferă dotări bune și calitatea este pe măsură.

Este ușor de folosit și nu necesită multă atenție, doar că pentru spumarea laptelui, trebuie să folosiți recipientul din inox (aparatul nu are cel atașat din plastic cum sunt la alte modele de top). Oricum, acel recipient trebuie spălat sau pus în frigider după folosire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat automat oferă câteva funcții în plus, dar și acel dispozitiv de spumare. Puteți prepara două băuturi simultan ca în imaginea de prezentare și trebui aleasă opțiunea, iar dacă apăratul e alimentat corespunzător (apă, lapte și boabe), voi trebuie să apăsați doar un singur buton și veți obține băutura sau băuturile dorite. Râșnița se află în partea de sus pentru alimenta ușor și capacul ajută la păstrarea aromei.

Păreri pro și contra

Este echipat cu o râșniță din inox care este satisfăcătoare, un panou e control prietenos și simplificat, oferă cafea/cappuccino cu aroma intensă, întreținerea e ușoară. Boabele de cafea mențin aroma pe când la cafeaua măcinată se cam pierde, iar la prepararea unei băuturi se macină exact cât are nevoie. Cafeaua oferită este conform așteptărilor și puteți încerca mai multe sortimente de cafea că doar acum aveți un aparat pe măsură. Tăria băuturii poate fi aleasă ușor și sunt 13 trepte de măcinare, iar dacă nu ați mai avut un astfel de parat acasă, trebuie studiat manualul de utilizare.

Nu mai trebuie să mergeți la bar sau la restaurant pentru a gusta o cafea bună, acum o puteți face acasă alături de cei dragi sau chiar să vă invitați câțiva prieteni. De’Longhi ECAM 22.110.W reprezintă o soluție pentru cei care au un buget mare, însă dacă vi se pare cam scump optați pentru un model manual care necesită mai multă atenție.

Te-ar mai putea interesa