De Longhi ECAM 22.110 SB, espressor automat negru argintiu

Espressorul automat De Longhi ECAM 22.110 SB are un design modern care atrage priviri și din poza de prezentare se vede că poate prepara două băuturi simultan. Voi alegeți cu ce vreți să-l alimentați: boabe de cafea sau cafea măcinată. Recomand să-l alimentați cu boabe de cafea pentru ca aparatul să folosească doar cafea proaspăt măcinată și aroma nu se va pierde. Acest brand chiar se pricepe la expressoare, air clienții sunt foarte mulțumiți de alegere.

Sunt disponibile diverse espressoare și există unul pentru fiecare dintre voi, indiferent cât este bugetul. Veți vedea că sunt modele care oferă specificații similare, diferențe sunt doar la serie și generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Băuturile care le poate prepara sunt de ajuns: cafea, espresso și cappuccino. Espressoarele de top pot prepara mai multe tipuri de băuturi, dar și așa se poate ajusta aroma (tărie cafea). Sistemul de spumare poate fi automat la alte modele adică are un recipient special așezat în partea frontală și care poate fi detașabil.

Specificațiile sunt relativ aceleași ca la alte aparate de la acest brand. Vedem o putere de 1450 W, pompă cu presiune de 15 bari și un rezervor generos pentru apă – 1.8 litri.

Păreri pro și contra

Cafeaua este preparată simplu prin apăsarea unui singur buton, râșnița este destul de silențioasă, are un panou de control ușor de folosit, se poate menține cafeaua la temperatura ideală cu ThermoBlock, sistem cappuccino, are un design compact, capacitatea rezervorului de apă este de 14 cești, are funcție de economisire energie și este destul de fiabil. Ca la multe altele și la acesta se poate personaliza băutura după preferințe, nici nu mai e nevoie să mergeți la un bar să gustați un espresso bun.

De Longhi ECAM 22.110 SB oferă băuturi gustoase, iar eu recomand să folosiți doar boabe de cafea. Puteți încerca boabe de la mai mulți producători, pentru a vedea care sunt mai bune. Nu are recipient special pentru lapte, dar nu e un minus atât de mare pentru că puteți pune voi un recipient mai înalt cu lapte. Oricum, acel recipient trebuie demontat și curățat sau pus în frigider după fiecare folosire.

Te-ar mai putea interesa