De’Longhi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.S, espressor automat cu carafă pentru lapte

Espressorul automat De’Longhi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.S este un model cu design modern și culoarea aleasă este plăcută – argintiu. Cele mai multe espressoare sunt negre, însă voi vă doriți o schimbare. Există și o alternativă similară (specificații identice), doar că este pe negru. Sunt și aparate manuale însă necesită mai multe atenție și nici nu oferă atât de multe funcții ca cel de jos. Evident, anumite dotări afectează prețul aparatului, doar că unii utilizatori trec cu vederea peste acest aspect pentru că nu sunt la primul espressor.

Majoritatea părerilor sunt pozitive pentru că nu prea aveți ce să-i reproșați, plus că vorbim de un producător cu experiență. Dacă nu vă place acesta, puteți alege unul dintre numeroase modele oferite de acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aparatul din imagine poate fi alimentat atât cu cafea boabe, cât și cu cafea măcinată, pentru că are la interior o râșniță destul de bună (13 setări). Poate pregăti cele mai populare băuturi: cafea, espresso, cappucino, lapte cald și apă fierbinte (ceai).

Panoul de control este așezat tot frontal însă nu este complet digital, ci mai are și niște butoane în partea de jos pentru diversele funcții. Aici mă refer la următoarele: timer, setare parametrii diverși (temperatură, cantitate cafea, grad măcinare). Oferă și un sistem de decalcifiere, de aceea avem în pachet și un decalcifiant EcoDecalck de 100ml.

Carafa pentru lapte poate fi demontată și pusă la rece în frigider când nu mai folosiți laptele. Specificații aparatului sunt relativ același – presiune de 15 bar, putere de 1450 W, recipient de 1.8 litri pentru apă și compartiment pentru cafea de un sfert de kilogram. Excelează la cele mai multe capitole și nu am ce să-i reproșez, iar părerile clienților sunt pozitive. Un model similar ca și performanțe este De’Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB.

Concluzie

De’Longhi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.S oferă un sistem cappuccino adică veți obține o spumă cremoasă, adică o băutură în stil italian. Aveți acces ușor la carafa pentru lapte și beneficiază de o funcție de auto-curățare (componentele sunt curățate cu ajutorul apei fierbinți și a aburului).

Te-ar mai putea interesa