De’Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB, espressor automat cu râșniță din inox

Espressoarele automate pot fi mai mici sau mai mari, în funcție de dotările existente. Modelul De’Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB este unul ceva mai diferit și se poate observa atât din imaginea de prezentare, cât și din nume (face parte dintr-o serie mai specială). După cum am menționat mai sus, are o râșniță integrată iar ea este realizată din inox. Cele mai apreciate râșnițe sunt cele ceramice însă și cea de la acest model își face destul de bine treaba.

Este echipat cu o interfață avansată (ca și De’Longhi Dinamica ECAM 350.50.B), dar prietenoasă și nu cred că veți întâmpina dificultăți în a o folosi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cele mai multe păreri sunt pozitive și nu văd ce i-ați putea reproșa. Fiind un model automat, nu necesită foarte multă atenție, ci doar trebuie alimentat cu boabe, apă și lapte. Are carafă detașabilă în față care poate fi pusă în frigider la loc dacă nu veți mai prepara băuturi cu acesta. Sistemul de spumare este automat ți se poate vedea din imagine.

Puteți alege cum să alimentați aparatul cu cafea – fie boabe, fie măcinată. Băuturile care le poate prepara sunt următoarele: cafea, espresso, espresso lung, cappucino, apă fierbinte, latte macchiato. Poate că ați și observat că numărul lor diferă de la un model la altul, iar acest aspect poate afecta prețul aparatului. Oricum, eu consider că oferă cele mai importante băuturi și care probabil vreți să le încercați.Numar duze cafea

Râșnița incorporată poate fi setată după bunul plac, adică sunt 13 trepte de măcinare, astfel că vă puteți personaliza puțin băutura. Anumite specificații nu prea se schimbă, iar aici mă refer la următoarele: presiune pompă – 15 bar, rezervor de apă de 1.4 litri, compartiment pentru cafea de 200 grame. Pe lângă aparat și carafă, veți primi și un filtru pentru apă care este destul de important pentru o întreținere mai ușoară a aparatului.

Concluzie

De’Longhi ETAM 29.660.SB are sistem de decalcifiere pentru a mări durata de viață a aparatului și a nu întâmpina viitoare probleme la acest capitol. Rezultatele sunt foarte bune și sunt influențate de cafeaua folosită.

Te-ar mai putea interesa