De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB, espressor automat cu sistem LatteCrema

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB este un espressor mai deosebit și se poate observa ușor doar din imaginea de prezentare. Este un model automat adică are râșniță și acea carafă pentru lapte, doar că la alte modele poate fi un sistem de spumare manual. În cazul de față vorbim de un model complet automat care nu necesită multe atenție din partea utilizatorului, trebuie doar să-l alimentați corespunzător. În cazul de față, puteți pune cafea măcinată ori cafea boabe, însă eu aș opta pentru boabe datorită faptului că este menținută mai bine aroma.

Acesta costă mult mai mult decât un model manual deoarece poate pregăti șase tipuri de băuturi, adică are dotări mai bune și puteți gusta o băutură gustoasă chiar la voi acasă.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Seamănă destul de mult cu modelul De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.B, doar că modelul de sus oferă o interfață mult mai prietenoasă și bine gândită. Nu mai aveți butoanele clasice, ci aveți control touch cu icoane generoase pentru fiecare băutură și sub aveți un indicator luminos (ca să vedeți selecția făcută). Nu este vorba de o tehnologie foarte avansată sau de un display LCD, iar per ansamblu arată foarte bine. Noua generație de espressoare oferă acel panou de control nou.

Deci vorbim de un model mai nou și se poate vedea și după nume și serie. De cele mai multe ori „mai nou” înseamnă mai bun și în cazul de față nu este vorba de o excepție. Poate pregăti mai multe tipuri de băuturi într-un timp rezonabil.

Ambele aparate sunt însoțite de accesorii similare, pompă la fel de puternică, recipiente generoase, au sistem de decalcifiere și curățare automată.

Concluzie

De’Longhi ECAM 290.81.TB a crescut puțin în dimensiuni dar nu cu mult și nici greutate nu depășește 10 kg. Are un număr mic de recenzii pentru că este un espressor care va înlocui generații anterioare sau modele ca cel menționat mai sus. Pentru aceeași bani, puteți avea un aparat care poate pregăti mai multe băuturi (caffe latte, cappuccino, long).

Te-ar mai putea interesa