De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B, espressor cu sistem de spumare automat

Un espressor automat care l-aș recomanda acelor utilizatori cu pretenții, ar fi modelul De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B. Are un nume mai lung și greu de reținut, dar mai toate modelele acestui brand au denumiri similare. Poate că nu aveți un brand favorit sau poate că vreți să încercați unul diferit de anteriorul. Merită să faceți o schimbare și noul aparat trebuie să fie mult peste anteriorul, în special la capitolul dotări. Se vede doar după cum arată că vorbim de un aparat bine dotat și care nu necesită foarte multă atenție, ci doar trebuie alimentat corespunzător.

Chiar dacă nu pare să oferă o gamă mai largă de băuturi, aveți mai multe opțiuni ce le puteți alege de pe panoul de control avansat, care este unul cu tehnologie touch. Să nu mai zis că are o râșniță de cafea cu 13 setări pentru a obține espresso-ul exact cum vă place. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Indiferent ce băutură veți alege aroma va fi mai bogată deoarece este măcina cafea exact cât este nevoie, plus că boabele sunt păstrate destul de bine (recipient cu capac). Puteți alege să alimentați aparatul doar cu cafea măcinată dacă aceasta este preferința voastră.

Acea carafă poate fi detașată cu ușurință și pusă la frigider dacă aveți lapte în ea. Voi puteți folosi orice tip de lapte vă doriți în funcție de preferințe.

Panoul de control este unul foarte modern și văd că a ajuns și pe modele nu atât de scumpe, doar că nu este singurul producător care oferă o astfel de interacțiune, am văzut și la espressoarele Philips (Philips EP1224/00), doar că acolo vorbim deja de un ecran digital. La cel de sus aveți indicatoare luminoase în dreptul fiecărei pictograme, astfel că veți vedea ce selecție ați făcut.

Concluzie

De’Longhi ECAM 290.61.B are și acel sistem de decalcifiere și o soluție care trebuie folosită din când în când pentru a-i prelungi durata de funcționare. Aceste aparate trebuie întreținute că doar au un preț destu lde mare și vă doriți să aibă o durată de funcționare cât mai lungă.

Te-ar mai putea interesa