De’Longhi Stilosa EC 235.BK, păreri espressor manual

De’Longhi Stilosa EC 235.BK este un espressor manual pentru persoanele interesate în a savura o băutură calitativă realizată cu un aparat de la un producător premium. Spre deosebire de modele automate, acesta e unul mai simplu și poate fi utilizat pentru prepararea a 3 tipuri de băuturi.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat simplu în utilizare, dar cu o presiune de top. Discutăm despre 15 bar care ajută să scoatem tot din cafea.
Din imaginea de alături se poate observa că e un aparat cu două duze, lucru care presupune că se pot prepara două băuturi simultan.

Păreri pro și contra

Modelul De’Longhi Stilosa EC 235.BK este unul care poate prepara cafea, espresso sau cappuccino. Acestea sunt cele 3 băuturi care pot fi preparate cu ajutorul aparatului.
Alimentarea sa se face cu pod-uri sau cu cafea măcinată. Acestea sunt așa deoarece nu are rășniță. Modelele automate au rășniță integrată, iar din această cauză pot fi alimentate și cu boabe cafea.
E un aparat de calitate superioară. De exemplu, boilerul e unul fabricat din inox așa încât să aibă o durată de utilizare cât mai mare.
Dacă vreți ceva mai special atunci trebuie știut că vine cu sistem cappuccino, adică cu spumare manuală a laptelui. E realizată o spumă cremoasă întrucât este mixat abur, aer și lapte.
Aparatul are două filtre așa încât unul este pentru cafea măcinată, iar celălalt pentru paduri ESE.

Ca dezavantaj ar trebui precizat faptul că acest model este unul cu mai puține funcții spre deosebire de un model automat.

Ca o concluzie pot scrie că recomand acest model celora care vor ceva ușor de folosit și care să aibă un preț accesibil. Dacă vă uitați atent la cost atunci o să vedeți că e pe jumătate la preț cât e un model automat.

Te-ar mai putea interesa