De’Longhi Magnifica ESAM 3000.B, espressor automat care își merită banii

De’Longhi Magnifica ESAM 3000.B este cel mai compact espressor de pe piață însă e unul automat, astfel că vine cu râșniță, un rezervor de apă suficient de mare și un meniu ușor. Sistemul de spumare este prezent și el ân partea din față dar nu este unul automat, adică nu are acel recipient pentru lapte detașabil (carafă, cum are De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.B). Cele mai multe modele oferă un design mult mai compact, adică au o lățime sub 25 cm. Oricum, acest aspect nu este foarte important, ci mai degrabă ce oferă pentru acei bani.

Poate pregăti simultan două băuturi și există o opțiune în acest sens pe panoul de control, dar se pot și personaliza în funcție de preferințele voatre (aromă). Chiar și râșnița din inox vine cu mai multe setări de măcinare și recomand să folosiți cafea boabe pentru că păstrează mai bine aroma. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Modelele automate costă mai mult decât cele manuale deoarece au dotări suplimentare și nu necesită atât de multă atenție. Doar trebuie să vă asigurați că este alimentat cu apă și cafea. Aveți de ales cum să alimentați aparatul că doar re râșniță, poate că vă plac boabele de cafea ori poate preferați să puneți direct cafea măcinată.

Oferă doar două băuturi, dar acestea sunt și cele mai populare – cafea și espresso. Puteți adăuga spumă de lapte cât doriți și aceasta se poate obține cu ajutorul dispozitivului din dreapta aparatului (se folosește de abur). Funcțiile nu lipsesc nici la acesta: oprire automată, indicator nivel apă, curățare automată, sistem decalcifiere, încălzire ceașcă, diverse indicatoare luminoase. Este inclusă și o soluție de decalcifiant EcoDecalck 100 ml care trebuie folosit la o anumită perioadă, astfel nu vor fi depuneți pe aparat, iar acesta va funcționa ca în prima zi

Concluzie

Producătorii mai experimentați oferă soluții foarte bune și fiecare generație oferă ceva diferit, astfel că și prețurile nu pot fi aceleași. De’Longhi Magnifica ESAM 3000.B este diferit și poate că o să placă ce oferă, plus că băuturile sunt foarte gustoase, iar acest aspect e subliniat de majoritatea celor care au acest model.

Te-ar mai putea interesa