De’Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM, espressor manual de top cu 19 bar

După cum bine știți, espressoarele manuale sunt cele mai accesiile de pe piață deoarece nu au foarte multe dotări și nici nu sunt atât de performante. De’Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM este un model de top care este echipat destul de bine și se poate vedea din imaginea de prezentare că are un panou de control mai generos și o râșniță specială în partea de sus. Producătorul asigură că veți gusta doar băuturi în stil italian și cafeaua folosită are mare importanță. Puteți opta fie pentru cafea gata măcinată, fie pentru cafea boabe.

Aparatul este destul de bine gândit și s-a acordat un plus de atenție la detaliu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sistemul de spumare este prezent și este unul manual, cele automat au un recipient aproape fix, adică poate fi detașat pentru a-l realimenta sau pentru a-l curăța. Nu poate prepara multe băuturi, însă noi apreciem calitate nu cantitatea. Vorbim de cele mai populare băuturi: cafea, espresso și americano. Bineînțeles, puteți adăuga spumă de lapte după bunul plac la băutura voastră preferată că doar are acel sistem de spumare. În pachet sunt incluse ceva mai multe accesorii decât în cazul modelor automate, dar și o cană în care puteți pune laptele.

Râșnița este o dotare speciale pe un așa espressor și vă va da un motiv în plus să îl alegeți. Pentru cei care vor să guste mai multe băuturi și nu sunt deranjați că pompa are o presiune de numai 15 bar, ale recomand De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB. E adevpărat că acela are un preț pe jumătate însă vorbim de o serie mult diferită și de un aparat inferior ca și performanțe.

Concluzie

De’Longhi EC 9355.BM este un model care nu se adresează oricui și dacă vi se pare prea scump, dar vi-l doriți, atunci ar trebui să luați în calcul și un resigilat sau alegeți o altă sursă de finanțare (rate fixe). Nu sunt atât de multe recenzii că nu oricine și-l permite, plus că a apărut recent.

Te-ar mai putea interesa