De’Longhi La Specialista Maestro EC 9665.M, espressor manual cu pompă de 19 bari

Unul dintre cele mai avansate espressoare manuale este modelul din imaginea de jos numit De’Longhi La Specialista Maestro EC 9665.M. Are un nume mai lung și mai greu de reținut, însă reiese destul de bine faptul că este vorba de cea mai avansată serie de espressoare manuale de la acest brand. Spre deosebire de altele (De Longhi La Specialista ARTE EC9155.MB), acesta are acea carafa pentru sistemul de spumare, doar că este vorba de un sistem de spumare automat și nu manual.

Costă ceva mai mult pentru că are specificații mai bune și o parte dintre ele le voi evidenția mai jos, ideea e că merită ales dacă aveți un buget pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că pentru unii dintre voi pare să nu fie cu mult mai diferit decât restul, el vine cu dotări mai bune: tehnologie de măcinare cu senzor, are o râșniță din inox în partea de sus cu 8 setări de măcinare, stație de presare Smart și o tehnologia activă de menținere a temperaturii (sunt 5 setări), dar și altele.

Un espressor mai scump poate oferi mai multe tipuri de băuturi, iar în acest caz vedem până la șase băuturi diferite, dar care folosesc aceleași ingrediente (ordinea diferă). Calitatea băuturii poate fi influențată de boabele de cafea, deci puteți încerca mai multe sortimente.

Sunt incluse și o mulțime de accesorii: perie de curățare, lavetă din microfibră, carafa, portfiltru și 2 filtre (pentru 1 sau 2 cești), decalcifiant și sfere anticalcar. Unele dintre ele nu sunt atât de importante, nu costă mult și le puteți găsi ușor pe internet. Excepție face acea carafă care este specială pentru acest tip de espressor.

Concluzie

De’Longhi EC 9665.M reușește doar să impresioneze și cu siguranță nu am atins toate aspectele, adică ar mai fi fost multe de spus, însă pot spune că aceste acel gene de aparat care nu prea ai ce să-i reproșezi. Evident nu este automat, dar nici nu trebuie să fie pentru că oricum veți sta prin preajmă și poate că vă place să vă implicați mai mult în prepararea băuturilor preferate.

Te-ar mai putea interesa