De Longhi La Specialista ARTE EC9155.MB, espressor manual Reddot Winner 2022

De Longhi La Specialista ARTE EC9155.MB este unul dintre puținele espressoare manual de top de la acest brand care au câștigat un premiu pentru design – Reddot. Nu știu cât de relevant este pentru unii însă trebuie să știți că aici nu este vorba de un espressor oarecare, ci de unul de calitate. Chiar dacă nu este automat, dotările nu lipsesc, adică aveți acea râșniță și sistemul de spumare. Evident că mai sunt și alte dotări foarte importante care le voi prezenta mai jos.

Acesta are un aspect Vintage, adică seamănă oarecum cu aparatele vechi doar că sunt folosite materiale de mai de calitate și dotările sunt pe măsura prețului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

De Longhi La Specialista ARTE EC9155.MB

Merită sau nu merită cumpărat?

Este suficient de performant adică are putere de 1400 W și o pompă cu presiune de 15 bari. Deci se va descurca să oferă băutura preferată și un plus de aromă.

Seria din care face parte este foarte importantă deoarece calitatea este diferită de la o serie la alta. Pe acest aparat vedem un set barista complet (ca pe Breville Barista Max Plus VCF152X-01), adică puteți personaliza băutura după bunul plac și nu se va pierde din aroma boabelor de cafea.

  • espressorul are popularul sistem de încălzire Thermoblock care dă rezultate foarte bune.
  • se poate alege unul dintre cele trei niveluri prăjire a boabelor de cafea.
  • râșnița metalică oferă 8 setări de măcinare
  • cafea este presată perfect și puteți elimina ușor pudra de cafea din râșniță.
  • sistemul de spumare este manual și el, de aceea este inclusă o cană de lapte și are acea duză de abur MyLatte Art.

Deci prezintă niște caracteristici interesante și chiar dacă nu prepară multe băuturi (espresso, americano), acestea pot fi personalizate. Din imagine se poate vedea că are dimensiuni generoase, adică ocupă mult spațiu pe blat și este destul de greu (9 kg).

Concluzie

Poate că De Longhi EC9155.MB are un preț cam mare, dar nu va dezamăgi la calitate și nici nu trebuie să ofere prea multe băuturi cum o fac cele automate, deoarece le puteți pregăti și voi oricând pentru că aveți un aparat performant.

Te-ar mai putea interesa