De’Longhi Inissia, espressor la pachet cu dispozitiv spumare

Espressorul De’Longhi Inissia este un model care poate fi alimentat doar cu capsule, dar este și evident deoarece este foarte compact. Cu alte cuvinte, poate fi folosit cu ușurință de oricine și pompă oferă un plus de aromă datorită presiunii mai mari – 19 bari. Tot mai multe espressoare oferă astfel de pompe și aș putea spune că fac parte din cea mai recentă generație, în special că au un design modern. Acesta este perfect pentru cei ce se află în mișcare (2.4 kg) și poate vor să aibă la birou un astfel de aparat cu care să preparați rapid un espresso pentru voi și un coleg.

Are un preț nu foarte mic, însă vorbim de un brand cu experiență care a dovedit că poate oferi soluții excelente și oricum nu veți cheltui nu știu cât. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu aș zice că este chiar atât de scump pentru că aveți și acel dispozitiv de spumare (manual) care oferă o spumă de lapte destul de densă. Pentru acesta recomand să folosiți doar capsule Nespresso care pot fi de mai multe feluri.

Acest aparat poate pregăti în total 5 băuturi care nu sunt mult diferite: espresso simplu/lung, cappuccino, lapte cald și macchiato. După ce vă prepară băuturi, el se oprește singur după o perioadă de inactivitate (9 minute).

Puterea mare a aparatului și pompa sunt două aspecte foarte importante atunci când vă doriți ca aparatul să ofere o aromă puternică. Astfel că apa ajunge la temperatura dorită în 25 secunde (foarte rapid în comparație cu altele), iar voi nu trebuie să așteptați foarte mult pentru a gusta un espresso sau un cappuccino.

Concluzie

De’Longhi Inissia este un aparat destul de simplu și oricine îl poate folosi cu ușurință deoarece nu aveți un meniu foarte complicat ori o mulțime de butoane. Dacă nu vă place espresso-ul la capsule ci mai degrabă cu cafea măcinată, atunci vă recomand un espressor manual (în limita aceluiași buget), De’Longhi Stilosa EC 235.BK ar fi o opțiune deoarece are dispozitiv de spumare și o pompă cu 15 bari.

Te-ar mai putea interesa