De’Longhi ECP 35.31, espressor manual cu 15 bar

O alternativă mult mai accesibilă la un espressor automat este unul manual, iar De’Longhi ECP 35.31 poate fi o opțiune. Depinde și câte băuturi doriți să prepare, însă dacă vă rezumați strict la espresso, atunci modelul manual de jos este perfect. Este ușor de folosit pentru că are un panou de control mecanic și nu unul digital, cum vedem la modele mult mai scumpe. Trebuie doar să-l alimentați cu cafea măcinată, exact cât este nevoie pentru 1-2 băuturi.

Nu trebuie să cheltuiți foarte mult dacă vreți să gustați un espresso la voi acasă și cafeaua trebuie să fie pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Puteți pune și paduri dacă vreți să gustați mai multe tipuri de espresso, astfel veți impresiona musafirii. Sistemul de spumare al laptelui este manual și se vede din imagine că trebuie să puneți cană cu lapte, iar cu ajutorul aburului veți obține o spumă cremoasă sau densă. Sunt două setări în acest sens și pentru cei care nu se descurcă, le recomand să studieze manualul său dar sunt și clipuri pe Youtube. Un aparat automat nu cere foarte multă atenție, dar nu se dresează oricui pentru că poate avea un preț de două ori mai mare (preț este influențat și de tipurile de băuturi preparate), cum este De’Longhi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.S.

Pot fi pregătite două băuturi pentru că oferă duze, iar la multe modele automate se poate regla și înălțime. Nu cred că ar fi un minus foarte mare dacă folosiți cești mai înalte. Ca și funcții, aparatul prezintă următoarele: oprire automată, menținere la cald a cănii, rezervor apă detașabil, sistem capuccino. Tava din față este detașabilă pentru a o putea curăța. Aparatul are o putere de 1100 W, o pompă cu presiune de 15 bar și un rezervor mare de 1.1 litri.

Concluzie

De’Longhi ECP 35.31 ocupă puțin spațiu pe blatul din bucătărie și e ușor de mutat, având numai 4 kg. Au fost folosite materiale de bună calitate și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială când vorbim de un brand cu experiență.

Te-ar mai putea interesa