De’Longhi ECP 31.21, espressor manual de 15 bari

Espressorul manual De’Longhi ECP 31.21 este unul dintre cele mai bune modele din acest buget și se poate vedea după specificații, dar și recenziile sunt destul de pozitive. Este un model destul de simplu pentru cei care nu vor să încerce foarte multe băuturi și se poate observa și după panoul de control, care este destul de simplificat. În general, modele automate oferă mai multe opțiuni care depind și de dotări. Patru băuturi pot fi de ajuns pentru acest buget și de aceea mulți l-au și ales pe acesta și nu pe unul de la branduri mai puțin populare/experimentate.

Față de un model automat, acesta necesită mai multă atenție din partea utilizatorului, adică trebui să-l alimentați cu cafea măcinată de fiecare dată când pregătiți o băutură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este echipat cu sistem cappuccino, adică puteți obține spumă de lapte prin intermediul aburului, trebuie doar să amplasați o cană cu lapte sub acel dispozitiv din dreapta. Puteți regla emisie de abur cu acel buton de pe lateral. Boilerul este realizat din oțel inoxidabil, adică dintr-un material de calitate foarte bună. Prin intermediul său aveți posibilitatea să încălziți apă pentru ceai, fără să vă mai folosiți de un fierbător ori de plită.

Probabil și băuniți care sunt acele patru băuturi care le poate prepara: espresso, cafea, cappuccino, ceai. Am menționat anterior că se poate pune cafea măcinată, dar puteți pune și paduri dacă vă doriți o anumită băutură și e mai simplu așa.

Este compact și poate fi pus oriunde în bucătărie, trebuie doar să fie o priză în apropiere și să fie alimentat cu suficientă apă.

Concluzie

Modelul care vi l-am prezentat sus, De’Longhi ECP 31.21, este unul dintre numeroasele espressoare manuale de pe piață (precum De’Longhi Dedica Style EC 685), doar că acesta este oferit de un brand ceva mai apreciat și care oferă numeroase modele în funcție de buget sau preferințe. Puteți renunța fără probleme la cafetiera veche în favoarea unui aparat mult mai performant. Dacă nu vă place că trebuie să alimentați de fiecare dată cu cafea, atunci optați pentru paduri sau un model automat.

Te-ar mai putea interesa