De’Longhi Dedica Style EC 685, espressor manual pe inox

Espressorul din imagine este un model manual și chiar dacă nu pare a fi prea special, este echipat cu dispozitiv de spumare și carcasa este realizată din materiale de calitate. De’Longhi Dedica Style EC 685 este modelul prezentat și face parte dintr-o serie foarte elegantă, dar cred că puteți ajunge și voi la această concluzie, numai uitându-vă la el. Am pus imaginea de jos ca să vedeți mai bine cum arată un astfel de aparat și nu sunt multe care arată atât de bine, poate și pentru că nu vedem prea multe suprafețe din inox, ci mai mult plastic.

Dacă sunteți dispuși să cheltuiți mai mult pe un espressor manual, atunci nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri. De’Longhi Gran Lattissima este similar cu cel de jos, însă doar la anumite capitole, și presiunea de 19 bari e un plus pentru acela. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Consider că are un preț corect pentru că are un design foarte compact și elegant. Arată bine în orice bucătărie și poate fi folosit cu ușurință de oricine, doar că necesită mai multă atenție pentru că nu este un model automat. Adică trebuie să alimentați cu cafea sau paduri ori de câte ori vreți să pregătiți o băutură. Deci poate fi alimentat în două moduri, astfel că puteți pregăti mai multe tipuri de băuturi: espresso, espresso lung, latte macchiato, lapte cald, caffe latte, ceai (apă fierbinte), flat white.

Probabil că multe dintre aceste băuturi nici nu le-ați încercat deja și de aceea merită să optați pentru un astfel de aparat, adică nu mai trebuie să mergeți la restaurant zi de zi să cheltuiți bani. A sosit timpul să faceți și voi băuturi gustoase și să vă invitați prietenii la voi acasă.

Concluzie

Dacă nu aveți mult spațiu pe blat pentru acest tip de aparat, vă recomand unul de tip Slim, cum este și el de sus. Nu-l consider atât de scump pentru că are anumite dotări care nu le vedeți la altele și o carcasă mai elegantă. De’Longhi Dedica Style EC 685 merită recomandat oricui și poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită.

Te-ar mai putea interesa