De’Longhi ECAM 23.460 B, espressor automat cu sistem LatteCrema

De’Longhi ECAM 23.460 B e un espressor automat pentru persoanele care vor să savureze o băutură de cea mai bună calitate. Cu acest aparat pot fi preparate 3 tipuri de băuturi (espresso, cappuccino şi caffe lungo) şi are două duze de cafea.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium care e realizat din materiale de calitate. De exemplu râşniţa e una inox care e incorporată şi vine cu 13 setări.


Păreri pro şi contra

Modelul De’Longhi ECAM 23.460 B e unul cu dimensiuni compacte de 43x24x34 lxaxî cm, iar greutatea e de 9kg. Da, are o greutate cât două televizoare, dar nu e laptop aşa încât să ne intereseze portabilitatea.
E foarte importantă presiunea pompei, în cazul de faţă fiind vorba despre 15 bar precum la toate espressoarele premium.
Mai sus am scris că aparatul vine cu posibilitatea de a prepara 3 tipuri de băuturi, iar simultan poate prepara două pentru a face economie de timp (această caracteristică poartă numele de Unique twin-shot brewing cycle).
Întreţinerea e un proces simplu deoarece caraca are funcţie auto-curăţare, iar pentru decalcifiere va exista o solicitare din partea aparatului (producătorul recomandă folosirea unei soluţii speciale numită EcoDecalk).
Aparatul se controlează de la panoul de comandă, iar pentru o uşurinţă în utilizare are 16 limbi în care se poate seta interfaţa. Referitor la panoul de comandă trebuie menţionat că e unul clasic, adică cu butoane. Cei de la Philips au un panou touch, mai modern.
Vine cu sistem LatteCrema care este răspunzător pentru o spumă perfectă deoarece amestecă abur, aer şi lapte. O să ai o spumă cu microbule perfectă.

Brandul De Longhi e unul premium şi e localizat în Italia.A fost înfiinţat în 1902 ca atelier, iar prin anii 70 a început să comercializeze produse proprii. Din 2013 espressoarele lor sunt produse şi în ţara noastră la Cluj.
Aparatul e disponibil în 3 culori: negru (ECAM 23.460.S), argintiu (ECAM 23.460.S) şi alb (ECAM 23.460.W).

Te-ar mai putea interesa