Philips Seria 4300 EP4343/70, espressor automat cu râşniţă integrată

Philips Seria 4300 EP4343/70 e un espressor modern cu multe funcţii şi care poate prepara până la 8 varietăţi de băuturi. Acestea sunt: cafea, espresso, cappuccino, latte macchiato, ristretto, caffe cremă, americano şi cafea cu lapte. De asemenea ajută la obţinerea de apă fierbinte şi spumă de lapte.
E un aparat cu o întreţinere minimală deoarece are Aqua Clean. mai exact se pot prepara până la 5000 ceşti fără detartrare. E un aparat inteligent şi te atenţionează când trebuie să schimbi filtrul pentru a avea apă curată şi purificată.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are integrată râşniţa. Producătorul menţionează că e vorba despre o râşniţă ceramică care permite realizarea de cel puţin 20000 ceşti. Ar mai trebui adăugat faptul că producătorul scrie că râşniţele sunt 100% ceramice.


Păreri pro şi contra

Aparatul de faţă Philips LatteGo Seria 4300 EP4343/50 are o pompă foarte bună cu presiune de 15 bar. Capacitatea rezervorului de apă e de 1,8 litri, compartimentul de cafea are 275 grame, iar rezervorul de laptop are 265 ml. E prevăzut i cu recipient pentru reziduuri.
Dimensiunile sunt de 246x372x433 lxaxî mm, iar cablul de alimentare are 1 metru. Cred că foarte important de menţionat ar fi faptul că ceaşca poate avea o înălţime maximă de 150 mm.
Pe unele site-uri e trecut greşit că râşniţa e din inox. Defapt boilerul e din inox, iar râşniţa e ceramică… după cum am scris şi mai sus.
Ecranul e unul modern de tip TFT cu 3 culori. Pentru uşurinţă în prepararea băuturilor preferate acest model are şi funcţie de memorare a 2 profiluri (a două băutri preparate după bunul plac).

Gusturile nu se discută şi de aceea dacă vreţi o alternativă care să vă ajute să preparaţi mai multe tipuri de băuturi atunci recomand Seria 5400. Alternativa poate prepara 12 tipuri de băuturi şi are memorie pentru 4 profiluri.

Fiabilitatea e una bună prin faptul că are o garanţie de 2 ani şi că e realizată din materiale de calitate precum cele amintite mai sus.

Te-ar mai putea interesa