Philips Seria 4300 EP4343/70, espressor automat cu râşniţă integrată

Philips Seria 4300 EP4343/70 e un espressor modern cu multe funcţii şi care poate prepara până la 8 varietăţi de băuturi. Acestea sunt: cafea, espresso, cappuccino, latte macchiato, ristretto, caffe cremă, americano şi cafea cu lapte. De asemenea ajută la obţinerea de apă fierbinte şi spumă de lapte.
E un aparat cu o întreţinere minimală deoarece are Aqua Clean. mai exact se pot prepara până la 5000 ceşti fără detartrare. E un aparat inteligent şi te atenţionează când trebuie să schimbi filtrul pentru a avea apă curată şi purificată.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are integrată râşniţa. Producătorul menţionează că e vorba despre o râşniţă ceramică care permite realizarea de cel puţin 20000 ceşti. Ar mai trebui adăugat faptul că producătorul scrie că râşniţele sunt 100% ceramice.


Păreri pro şi contra

Aparatul de faţă Philips LatteGo Seria 4300 EP4343/50 are o pompă foarte bună cu presiune de 15 bar. Capacitatea rezervorului de apă e de 1,8 litri, compartimentul de cafea are 275 grame, iar rezervorul de laptop are 265 ml. E prevăzut i cu recipient pentru reziduuri.
Dimensiunile sunt de 246x372x433 lxaxî mm, iar cablul de alimentare are 1 metru. Cred că foarte important de menţionat ar fi faptul că ceaşca poate avea o înălţime maximă de 150 mm.
Pe unele site-uri e trecut greşit că râşniţa e din inox. Defapt boilerul e din inox, iar râşniţa e ceramică… după cum am scris şi mai sus.
Ecranul e unul modern de tip TFT cu 3 culori. Pentru uşurinţă în prepararea băuturilor preferate acest model are şi funcţie de memorare a 2 profiluri (a două băutri preparate după bunul plac).

Gusturile nu se discută şi de aceea dacă vreţi o alternativă care să vă ajute să preparaţi mai multe tipuri de băuturi atunci recomand Seria 5400. Alternativa poate prepara 12 tipuri de băuturi şi are memorie pentru 4 profiluri.

Fiabilitatea e una bună prin faptul că are o garanţie de 2 ani şi că e realizată din materiale de calitate precum cele amintite mai sus.