De’Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB, espressor automat Smart cu funcție My Coffee

De’Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB este unul dintre cele mai avansate espressoare de pe piață, motiv pentru care va avea specificații și dotări foarte bune. Doar după cum arată se pot trage anumite concluzii sau mai bine zis, unele dotări sunt destul de evidente (carafă pentru lapte, râșniță, panou de control cu ecran LCD etc). Chiar și designul este unul modern și vedem finisaje argintii care evidențiază mai bine partea frontală a aparatului.

Modelele automate costă mai mult pentru că sunt mai dotate și necesită foarte puțină atenție (trebuie doar să le alimentați corespunzător cu cafea, apă și lapte). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu poate fi un aparat foarte accesibil deoarece are atașată acea carafă pentru lapte și sistemul LatteCrema este un plus deoarece oferă cel mai bun cappuccino. Poate că nu oferă foarte multe butoane/opțiuni, însă interfața nu este chiar atât de banală. Veți vedea că puteți alege una din multele băuturi gustoase care la rândul lor pot fi personalizate. Mai precis, se poate alege una din cele 13 setări de măcinare pentru mai multă sau mai puțină aromă, nivelul de spumare, dar și altele.

Pot fi puse căni pentru două băuturi dacă îndepărtați carafa aceea din față sau poate pregăti o singură băutură. Chiar dacă se mai scurge puțină cafea, acea tavă este detașabilă.

Vine cu tester pentru a măsura duritatea apei, iar apoi puteți seta aparatul în funcție de aceasta. Întreținerea aparatului este ușoară pentru că are sistem de decalcifiere, iar pentru acesta trebui să folosiți decalcifiantul inclus la o anumită perioadă (costă cam 20 lei).

Concluzie

Evident că De’Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB are o pompă cu presiune de 19 bari (așa are și De’Longhi Dinamica ECAM 370.70.B), adică oferă un plus de gust și nu se compară cu modelele din generațiile precedente. Sunt și alte caracteristici noi care nu au fost prezente pe modele mai vechi și sunt disponibile pe acesta, iar o bună parte dintre ele le-am menționat deja. Una care chiar este interesantă este funcția Smart, astfel puteți prepara cafea chiar din pat.

Te-ar mai putea interesa