De’Longhi Dinamica ECAM 370.70.B, espressor automat de 19 bari

De’Longhi Dinamica ECAM 370.70.B face parte din generația nouă și se poate vedea după noul panou de control, dar și după specificații. Nici nu ar trebuie să ne uimească presiunea pompei în acest buget (19 bari), că doar este un espressor ceva mai performant. O pompă mai performantă oferă un plus de aromă și s-ar putea să vedem tot mai multe espressoare cu 19 bari. Nu e de ajuns să ofere doar specificații foarte bune, ci și să poată prepara multe băuturi.

Aceste băuturi pot fi alese cu ușurință de pe noul panou de control și sunt niște icoane suficient de mari, iar alături pot fi alese câteva setări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Ca oricare alt aparat nou, prețul este ceva mai mare însă vorbim de o generație puțin mai avansată. Am menționat mai sus câteva aspecte pentru care ar merita însă nu sunt toate:

  • sistemul de spumare al laptelui cu carafă Latte Cream nu lipsește și este apreciat de mai tot clienții. Carafa poate fi îndepărtat ușor și pusă la rece ori spălată.
  • râșnița nu lipsește și oferă 13 setări de măcinare. Recipientul pentru cafea este generos, la fel și cel pentru apă, iar voi îl puteți alimenta fie cu cafea boabe, fie măcinată.
  • poate că par cam puține băuturi, însă sunt mult mai multe (14 băuturi) deoarece ecranul este unul digital cu tehnologie LED, adică nu sunt niște pictograme statice cum vedem la unele modele disponibile de ceva timp.
  • sunt prezente diverse opțiuni de personalizare sau de setare a durității apei. Aveți o bandă inclusă care testează duritatea apei, decalcifiant dar și filtru pentru apă. Astfel că puteți să aveți grijă de aparat și el va funcționa în parametrii normali mulți ani.

Concluzie

Singurul minus al aparatului este prețul, dar poate că veți profita de o promoție. De’Longhi Dinamica ECAM 370.70.B este o recomandare mai deosebită și se poate observa ușor după cum arată, dar și datorită numărului mare de băuturi. Dacă ați fost numai curioși și vă doriți un model mai simplu, însă de la același brand, v-aș recomanda De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B.

Te-ar mai putea interesa