De’Longhi Dinamica ECAM 350.55.SB, păreri espressor cu sistem LatteCrema

De’Longhi Dinamica ECAM 350.55.SB este un espressor de generație nouă pentru cei interesați a bea un espresso de calitate superioară. Încă de la început trebuie să scriu că acest model poate prepara o gamă variată de băuturi (16, după cum precizează producătorul) așa încât să se găsească câte ceva pentru fiecare.

Acest espressor are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model care poate fi alimentat cu cafea boabe și poate prepara un număr impresionant tipuri de băuturi.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un aspect plăcut, fiind de culoare negru cu argintiu.

Păreri pro și contra

ECAM 350.55.SB din gama Dinamica a celor de la De’Longhi e un espressor automat echipat cu râșniță și carafă pentru lapte.
Întreținerea e una simplă deoarece componentele se dezasamblează așa încât să poată fi puse în mașina de spălat vase. De asemenea carafa e una cu funcție auto-curățare, lucru care contribuie la igienă, însă aceasta trebuie activată după ce vă terminați treaba.
Pentru că am menționat câte ceva despre întreținere trebuie să scriu că acest model trebuie decalcifiat din când în când. Acest lucru fiind menționat de aparat. Acest proces trebuie realizat cu soluție EcoDecalk care se pune în rezervorul de apă.
Râșnița din aparat e una din oțel și e una cu nivel de măcinare reglabil. Precizia acesteia e 100% deoarece este una calibrată.

Ca dezavantaj trebuie să scriu că modelul acesta nu este unul echipat cu tehnologie smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. Probabil că sunt unii dintre dvs. care ar fi apreciat așa ceva. Un model smart ar fi ECAM 370.85.SB.

De final trebuie scris că acest model se va dovedi perfect pentru persoanele interesate de ceva calitativ de la un producător recunoscut. Acesta e unul specializat pe aparate de cafea și are sediul în Italia. Firma a fost înființată în 1902.

Te-ar mai putea interesa