De’Longhi Gran Lattissima, espressor Nespresso de 19 bari

De’Longhi Gran Lattissima este un espressor diferit de restul deoarece acesta poate fi alimentat doar cu capsule și, evident, apă. Am văzut mai multe astfel de espressoare însă nu este o cerere foarte mare pentru ele, deoarece majoritatea utilizatorilor preferă cele care pot fi alimentate cu cafea boabe sau măcinată. E mai ușor să prepari băutura dorită cu ajutorul acelor capsule, iar aparatul scoate toată aroma din ele pentru că vorbim de o pompă cu presiune mai mare – 19 bari. Acesta are un design modern și destul de compact că doar nu are râșniță sau un compartiment pentru cafea.

Dacă nu aveți mult spațiu pe blat și preferați cafeaua din paduri, nu văd de ce nu alegeți un astfel de espressor (Krups S85-EU-BK-NE este o variantă mai mică). În imaginea de jos se poate vedea conținutul pachetului – manualurile, accesorii, capsulele și aparatul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat, depinde și ce preferați pentru că este diferit de alte espressoare. Costă mai mult pentru că oferă anumite dotări în plus, dar și specificații mai bune. Acestea fac ca  rezultatele să fie mai gustoase și pline de aromă. Unele espressoare nu oferă o varietate atât de mare de băuturi cum o face acesta: esspresso, esspresso lung, cappuccino, latte macchiato, lapte cald, caffe latte, ristretto, flat white, spumă de lapte. În total sunt 9 feluri de băuturi și acestea pot fi oferite de aparat numai dacă alegeți și capsulele potrivite.

În pachet sunt incluse 14 capsule cadou ca să încercați imediat după achiziție, iar dacă v-au plăcut mai puteți lua și alte sortimente. Funcțiile sale sunt următoarele: oprire automată (inactivitate), sistem anti-picurare. tavă de scurgere detașabilă, sistem anti-alunecare, sistem decalcifiere etc.

Concluzie

Un aparat cel de sus cu presiune 19 bari poate oferi un gust mai bogat și putem spune că nu există ceva mai performant la acest capitol. Designul compact este un punct foarte al aparatului și lățimea sa fiind numai de 20 cm. De’Longhi Gran Lattissima este destul de apreciat de mulți utilizatori și față de unele modele, acesta prezintă și o carafă pentru lapte, adică poate adăuga spumă cu lapte băuturii alese.

Te-ar mai putea interesa